Хороскоп за 11 октомври

Овен
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Работата Ви изостава. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 3,6,41,8,27,2

Телец
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Работата Ви ще получи висока оценка. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 1,19,26,30,29,34

Близнаци
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Някой от представителите на зодия Близнаци ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 22,6,35,15,7,5

Рак
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 43,20,13,31,29,38

Лъв
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 44,18,3,15,22,32

Дева
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Объркани сте емоционално. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Анализирайте действията си. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 31,12,37,2,38,26

Везни
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 7,13,0,42,8,37

Скорпион
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 13,37,35,39,32,23

Стрелец
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 15,27,0,28,24,32

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 26,14,1,11,20,30

Водолей
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Завършете дълго отлагана работа. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 35,10,36,43,33,7

Риби
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Вторник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 44,8,46,13,40,22

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене