Откриха ремонтиран физкултурен салон на гимназия в Разлог

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и г-н Иван Гюров- зам.-кмет на община Разлог, официално прерязаха лентата на отремонтирания физкултурен салон на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство- гр. Разлог, заедно с г-жа Татяна Динчева, директор на учебното заведение.

С празнична програма, много игри, специално приготвена украса, кетъринг и подаръци, възпитаници и преподаватели от гимназията изненадаха гостите на днешното тържество.
По повод обновяването на спортната база, построена преди около 50 години, инж. Венцислав Гърменов поздрави всички присъстващи, с пожелания за здраве и много успехи. Специален музикален поздрав към всички присъстващи отправиха и децата от трета група към ОДЗ „Д-р Елиза Астинова“, които изпълниха народната песен „Ох, либе либе“, а отец Димитър отслужи молебен за здраве.

Обединени от олимпийския принцип „По-бързо, по-високо, по-силно“ представителите на община Разлог се включиха в спортно-състезателни игри, заедно с учениците на гимназията и Димитър Падарев, учител по физическо възпитание и спорт. С цел подпомагане на физическата активност и пълноценната спортна подготовка, инж. Гърменов и г-н Гюров подариха спортни пособия на училището по случай днешното откриване.


Физкултурният салон в ПГ по МСС бе изцяло обновен, оборудват със спортни съоръжения за футбол, хандбал, баскетбол, волейбол, тенис на маса и други спортове, част от програмата на МОН за физическо възпитание и спорт. За удобство на учениците са обособени мъжка и женска съблекалня, с шкафчета и други помощни средства.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене