С флашмоб и хоро стартира учебната година на Центъра за развитие на децата в Благоевград

С оригинален флашмоб и народно хоро бе открита новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Преподаватели и деца бяха подготвили интересна изненада за всички в и пред сградата на Община Благоевград. По този орогинален начин бе открита новата учебна година на Центъра. Децата бяха посрещнати от кмета на Благоевград Илко Стоянов.

22 школи по изкуства и наука са на разположение на децата на Благоевград – изобразително изкуство, пиано, цигулка, литературно творчество, английски език, математика, техническо конструиране и моделиране, програмиране и графичен дизайн, класическа китара и други. По традиция е голям интересът към ДЮФА „Пиринска китка“, ФТА „Пиринче“, Фолклорна група „Веселина“, ДЮТ „Щурчо“, Балет „Кроазе“. Наред с познатите школи, любопитството на децата е провокирано от Детско студио „Публични изяви“, където ще се обучават водещи и оратори. Много полезна за децата е работата на кариерните консултанти, които през цялата година организират интересни занимания с децата с цел запознаване с различните професии.

След изключително успешната Лятна академия в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, преподавателите са заредени с много хъс за нови творчески успехи на своите възпитаници.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене