Тежък инцидент в Югозапада! Пребиха възрастен мъж, обвини фермера Атанас-Кучето

Популярният в Санданско фермер-животновъд Атанас В. с прякор Кучето от село Н. Делчево пребил жестоко възрастен мъж след безобидна забележка. Инцидентът станал вчера, а след побоя битият ,който разказал, че е станал жертва на Кучето ,без сериозен повод, е настанен в болница с множество травми.

Полицията задържа фермe,  който за пореден път вилнее из селата в общината. Множество жалби има от хората в Ново Делчево и съседните села, че кравите на Кучето или Влашки, както още го наричат, унищожават градини, лозя, влизат в чужди пасища и ако някои дръзне да се оплаче или направи забележка на Кучето бива пребит.

По стъпките на именития си баща тръгна и неговият син-23 годишният Любослав,, който преди години бе обвинен в изнасилване на 19 годишно момиче, вкарвайки го в мазе на кооперация в Сандански. 20-годишният тогава, според сигнала, бе бил и измъчвал девойката, докато осъществи намеренията си. В хода на досъдебното производство у Любослав са установени и високорисково наркотично вещество, кокаин с бруто тегло 0, 26 гр. Очаквайте подробности

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене