Министър Иван Шишков обеща: До 1 месец поставят мантинели по пътя за село Брежани

Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков и кметът на Община Симитли Апостол Апостолов проведоха работна среща, след откриването на новите 3 км от ЛОТ 3.1 на автомагистрала „Струма“.

В рамките на срещата двамата направиха пешеходна обиколка по моста, свързващ кв. „Ораново“ и град Симитли. Министър Шишков се увери, че съоръжението отговаря на всички европейски изисквания. След това обсъдиха актуални теми и проблеми, свързани с инфраструктурата на територията на Община Симитли. Служебният министър на МРРБ обеща, че до един месец ще бъде решен проблемът с липсващите мантинели по пътя Полето – Брежани.

Въпросът с липсващите предпазни съоръжения по пътя е поставян нееднократно от кмета на Община Симитли Апостол Апостолов пред различни институции. Още миналата зима той предупреди, че са възможни сериозни пътни инциденти по пътя заради липсващите мантинели. Опасенията му се оказаха основателни, тъй като през студените месеци възникна пътен инцидент, за щастие разминал се без пострадали и жертви.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене