Кандидат-депутати на ИТН към петричани: Ще се противопоставим на статуквото, ще работим за смяна на политическата система

Представители на ПП „Има такъв народ” не спират да са сред хората и да представят програмата и приоритетите на своята партия. Кандидат-депутати и активисти днес са в Петрич, където провеждат срещи с десетки петричани.

Станислав Богдански, трети в листата и областен координатор, Димитрина Николова – четвърта в листата и общински координатор в Струмяни, както и общинският координатор в Петрич – Анита Коцелов, разясниха на хората какви ще са най-важните стъпки на ИТН в следващия парламент за осигуряване на по-добър живот в България. Голямата цел e смяна на политическата система и страната ни да стане президентска република.

„Вие ще решите на кого да дадете доверието си. На досегашното статукво, чийто лица са Делян Пеевски, Корнелия Нинова, на тежкия купен вот за ГЕРБ, който става пословичен за този регион в последните години, или на нас от ПП „Има такъв народ”, които сме срещу тях. Вие избирате дали ще сте на страната на лицемерието, или на страната на истината”, заяви Станислав Богдански.

Той и останалите кандидат-депутати увериха, че партията им ще продължи да отстоява позициите, които са най-правилни и полезни за хората.

Структурите в Благоевградска област са силни, в тях са много млади и амбицирани хора, те имат идеи как да се управлява държавата в интерес на гражданите. Затова очакванията на всички са за силен резултат на предсрочните парламентарни избори на 2-ри октомври в региона.

Позитивната предизборна кампания на партията, която е „очи в очи” с гражданите, ще даде своите плодове на вота, убедени са от ИТН.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене