ВИДЕО: Вестник “ТЕМА”: Акция на гръцката полиция в Сандански, намериха бащата на Мария?

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑ

В Сандански се намират специални части на гръцката полиция, които в сътрудничество с българските си колеги издирват бащата на малката Мария. Според информация бащата на Мария е открит, съобщава гръцкия вестник  “Тема”. До вчера малката Мария не бе включена в списъка на децата, чиито следи се издирват. След съответно искане от страна на гръцките власти, Интерпол издаде „жълто съобщение” за русия ангел, намерен на 16 Октомври в  цигански катун във Фарсала.

Мария е от Сандански твърди грък, който живее там .

Теодорос Атанасиадис, който живее постоянно в България и заяви, че Мария е от Сандански. Той хвърли бомбата в ефира на предаването “Жълта преса” на разследващия гръцки журналист Макис Треандафилопулос. В цеха ми в Сандански работят много роми, които със сигурност познават биологичните родители на детето, бе категоричен той. „През 2010 година, когато жена ми беше бременна, отидохме в болницата в Сандански. Там видяхме Мария, която се лекуваше, тъй като имаше проблеми с очите. Съпругата ми попита майка й и тя ни каза, че малката е на 2,5 години. Майката на детето беше българска циганка, а бащата беше рус със сини очи. Те бяха бедни хора, които работеха по цехове в България и в селското стопанство в Гърция” заяви в ефир Теодорос Атанасиадис.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене