Има такъв народ към избиратели в Благоевград: Заедно с вас сме гарант на истината!

С хепънинг в Благоевград кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ” проведоха вълнуващи срещи с избиратели. Най-напред това стана пред сградата на мола в града, където шатрата на партията предизвика интереса на хората. По-късно разговорите с гражданите продължиха пред зала „Скаптопара”. Това си случи час преди началото на концерта на Ку-Ку бенд. Сред най-търсените събеседници очаквано бе водачът на листата на ИТН в Пиринско – Станислав Балабанов.

„Тове е поредна кампания, в която лицемерието взима превес. Всички останали партии се надпреварват да обещават какво ли не. Развяват плакати и заучени фрази. Да не дава Господ ние като общество да допуснем Асен Василев и Кирил Петков от Продължаваме промяната да довършат каквото и да било. Та те счупиха държавата за 7 месеца. Надявам се, че българският избирател няма да забрави какво направиха и от БСП, и от Демократична България”, сподели Балабанов. Той подчерта, че заради всички тези партии тази зима хората ще плащат много скъп газ, а инфлацията в страната ни е два пъти по-висока от тази в други държави.

„Вие сте тези, които ще изберете на коя страна ще застанете – на страната на лицемерието или на страната на истината. Нашата цел е да детронираме заедно с вас фалшивите герои в политиката и да ви попитаме: Не е ли време след провала на тази политическа система България да стане президентска република? Аз считам, че е време, но по-добре да питаме обществото, а не да го поставяме пред свършен факт”, каза още водачът на листата на ПП „Има такъв народ” в Пиринско.

Станислав Богдански, който е областен координатор на партията в областта и трети в листата, увери десетките граждани, че партията му ще продължи да отстоява позициите, които са най-правилни и полезни за хората. И ще прави това докрай, няма да предаде народа си. До края на предизборната кампания кандидат-депутатите на ИТН ще обиколят много малки и големи населени места в региона, за да представят своята програма и да чуят истинските проблеми на хората. Той и останалите кандидат-депутати са сигурни, че ИТН ще е част от следващия парламент, където партията ще е гарант на истината.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене