Ексклузивно ВИДЕО: Потресяваща изповед на измамени! Крадлата Несфе с крупна измама срещу свои съселяни от Рибново!

„Крадлата Несфе“. С това прозвище в гърменското село Рибново е известна Несфе Уланова. Заедно със съпругът й Расим, Несфе подлъгала около 60 човека от селото да работят в Испания, без да има лицензирана фирма като работодател в иберийската страна.

Ожулените от псевдо-работодателите твърдят, че вместо обещаните отлични условия и добро заплащане били настанени да живеят при нечовешки условия и непоносим висок наем. Около 25 човека от измамените потърсиха днес Топ Преса за да разкрият престъпната според тях дейност на своята съселянка Несфе Уланова. „Тя често е подвеждана под съдеба отговорност за подобна дейност но никога не е била осъждана. Знаем, че тя е манипулирала и нашите документи така, че да не бъде уличена в измама! Тук сме по-скоро да я разобличим за да няма повече измамени от нея хора“, споделиха потърпевши. Топ Преса предостави автентичните разкрития на накои от пострадалите които публикуваме без редакторска намеса.

Топ Преса потърси и скандалното семейство Уланови за становище по темета. Насреща получихме първо заплахи, парадирани с „влиятелни“ имена и институции, после ни бяха предложени 50 евро, а след това 250 евро за да не отразим случая. Всичко това е протоколирано и вече е в ръцете на иституциите. Ние от Топ Преса няма да спрем, да изобличаваме подобни тарикати.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене