Хороскоп за 18 септември

Овен

Неспособността ви да взимате решения в правилния момент е добре известна, но когато сериозно се ангажирате с нещо, никой не може да ви предизвика. Всъщност в този ден могат да възникнат обичайните проблеми поради липса на самочувствие. Въпреки това, ако продължите да работите усилено над себе си, за да разберете как да се държите по-добре, през следващите няколко дни ще бъде много по-лесно.

Телец

Вашите оплаквания може да нямат желания ефект. По -скоро трябва да отидете директно при хората, които смятате, че имат недостатъци по отношение на вас, да се изправите срещу тях и да разберете какво наистина мислят, за да можете да бъдете по – спокойни.

 Близнаци

Ще намерите много затворени врати, но и много отворени врати. Дори и да предпочитате първите да са отворени, пак ще трябва да се възползвате от възможностите, с които разполагате. Да знаем как да вземем само най-доброто от това, което ни се случва, е най-добрият начин никога да не бъдем разочаровани от това, което ни е отказано. И защото по този начин, когато ни бъдат предоставени, те ще бъдат още по-оценени.

Рак

Опитайте се да не отделяте много време на някои въпроси, които обикновено не са сред тези, които ви интересуват. Странно, но днес обаче ще почувствате особено привличане към клюките. Може би те ви интересуват повече, отколкото искате да признаете, или бихте искали да знаете повече от любопитство. Не е нужно обаче да се криете, но можете да признаете и своите слабости.

 

Лъв

Очаквайте да имате много възможности, хора, средства и така нататък, за да докажете на себе си, че можете да го направите, че сте способни и че струвате много повече, отколкото са ви накарали да вярвате. През този ден обаче ще трябва да се съсредоточите само върху отношенията с други хора и просто ще трябва да потърсите някаква солидарност. Бъдете разбиращи, ако можете, без скрити мотиви.

 

Дева

Съсредоточете се върху отношенията си. Потърсете отвори, където до вчера не можете да намерите нито един . Бихте могли да започнете нов път, много по-интензивен и изпълнен с емоции. Семейните не трябва да пропускат възможността да станат много по-сплотени чрез диалог. Не бива да губите надежда и да се придържате към идеите си, които не са грешни.

 

Везни

Вероятно сте надценили или подценили някого, особено от гледна точка на чувствителността. Често се сблъсквате с другите, само за да ги провокирате и да ги видите как реагират спонтанно, но понякога това е твърде много. Днес се уверете, че не сте накарали някого да се чувства твърде неудобно и се опитайте да се сдържате дори през деня, в противен случай ще го възпрепятствате и никога няма да разберете какво наистина мислят, което е единственото нещо, което искат.

 

Скорпион

Отложете това, което не ви харесва и с което не се чувствате комфортно. В крайна сметка няма нищо лошо в това да искате да се дистанцирате от определени ситуации, ако те причиняват дискомфорт. Освен ако наистина не можете да избягате, не трябва да се насилвате, нито да говорите с хора, още по-малко да присъствате там, където не се чувствате достатъчно добре дошли. Въпреки това, можете да вземете неокончателни решения въз основа на вашето настроение.

 

Стрелец

Опитайте се да бъдете малко по-любящи и привързани към хората, които казвате, че обичате, защото всички те ще се нуждаят от това. Само вие знаете как да стоплите сърцето по определен начин, със своята сладост. Семейните ще изпитат ново и вълнуващо приключение, ако се опитат да се срещнат, въпреки финансовите, организационните или времевите трудности. Не трябва да се оставяте да бъдете приземени , когато има възможност да изживеете нещо прекрасно заедно.

 

Козирог

Ще започнете да правите малки стъпки към бъдещето си днес, въпреки че материалните условия все още не са налице, за да успеете да осъществите мечтата си . Двойките продължават да се карат по едни и същи теми, както винаги, но с новооткрита лекомислие, което ще смекчи малко напрегнатата атмосфера от последно време. Всичко останало ще зависи от вас.

 

Водолей

Все още сте в процес на вземане на важни решения, но се страхувате от реакцията на някои хора. Този ден ще ви служи само за това, тоест да разберете как ще се държат.Разбира се, няма да се налага да отлагате неизбежното, но можете да се подготвите за определени реакции и понякога дори да ги предотвратите. Така вървят нещата, не винаги можеш да ги надхвърлиш, сякаш не съществуват.

 

Риби

Ще се вслушвате в хората около вас и няма да предявявате собствените си нужди, а тези на другите. Това е голяма стъпка, но преди всичко симптом на голяма зрялост, която ще ви накара да живеете по-добре отношенията си. Следователно двойките ще имат възможността да обмислят повече избора, който трябва да направят с партньора, защото и това ще бъде по-отворено и достъпно в светлината на новото ви осъзнаване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене