Белица се включва в кампанията „Да ичистим България заедно“

Общинска администрация – гр. Белица, уведомява всички жители, че община Белица се присъединява към Националната кампания „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 17.09.2022 год. /събота/
Тази година най-мащабната национална доброволческа инициатива у нас – „Да изчистим България заедно”, ще се проведе под надслов „Подай ръка на природата“. Тя е насочена към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

На 17 –ти септември да обединим усилията си за почистване на зоните за спорт и отдих, зелените площи, междублоковите пространства, детски площадки разположени в населените места. Дейностите на инициативата са в следните основни посоки:
Повишаване на знанията и информираността на хората, свързани с намаляване на отпадъците;
Увеличаване на почистените площи в общината;
Мотивиране на по-голям брой хора за участие в акциите за почистване.

Каним всички, които желаят да се присъединят и да бъдат част от инициативата.
Обявен час за начало на кампанията – 9.00 часа на 17.09.2022 год. – сборен пункт пред сградата на общината/ кметството/.
Осигурени са чували, ръкавици и извозване на събраните отпадъци.
Очакваме гражданите да се включат в кампанията и заедно всички да направим общината ни чиста и приветлива за нас и нашите деца.

Може да получите чували и ръкавици предварително, след заявено участие в стая 104, етаж I в Общинска администрация –Белица.
За повече информация тел. за контакти:0886555658

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене