Тържествено откриха новата учебна година в Трето ОУ в Гоце Делчев

В утрото на 15 септември Трето основно училище „Братя Миладинови“ в гр. Гоце Делчев беше огласено от школския звънец, чийто звън ни напомни, че е време да се съберем за нови предизвикателства в любимото училище. Официалната церемония по откриване на новата учебна година включваше богата музикално-поетична програма. Топло посрещане от страна на цялата училищна общност бе организирано за трите паралелки първокласници, които пристъпват за пръв път прага на училището ни: I А с учители г-жа Канатова и г-жа Партенова, I Б – г-жа Щранкова и г-жа Гулева и I В – г-жа Лапчева и г-жа Икономова. Специален музикален поздрав за тях бяха подготвили учениците от IV Б клас.

Сърдечно поздравление към първокласниците от името на техните родители направи г-жа Пирнарева. Приветствие към учениците с пожелания за здрава и успешна година отправи и директорът на училището г-н Никола Джингаров, с което новата учебна 2022/2023 г. бе открита.
Засиленият интерес към училището ни доведе до нарастване на учителския колектив. Новите попълнения в него от настоящата учебна година са: Мария Джалова, Димитрия Занева, Мария Икономова и Антония Геврекова.

Желаем на всички ученици и учители успешна и ползотворна учебна година!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене