Водачът на листата на "Български възход " адвокат Надежда Самарджиева и кандидат- депутатите от партията в Пиринско, през цялото време подкрепяха Кърджалийски

Роден да побеждава! Четирикратният републикански шампион и кандидат за депутат от партия „Български възход“ в Пиринско, К. Кърджалийски грабна пояса на “Про файт

На гала вечер, в разтърсващ мач по кикбокс, в зала“ Арена“, пред жители на Гоце Делчев, четирикратният републикански световен шампион и кандидат за депутат от листата на партия „Български възход“ в Пиринско, Костадин Кърджалийски отвя с нокауд сърбина Едвард Земенко.

Двубоят се игра по правилата в кат. 91 кг в стил К1. Кандидатът за депутат, който е в листата на партия „Български възход“ с номер 5 в листата , елиминира със замах сърбина Земенко и заслужено спечели пояса на Про файт на финала от турнира Гран При. 20-то, юбилейно издание на галавечерта по кикбокс, се състоя на в зала „Неврокоп Арена“ в Гоце Делчев, късно вечерта, а зрителите станаха свидетели на 8 професионални мача и 3 подгряващи срещи.

Шампионът от отбора на местната партия на „Български възход“ в Благоевград, Кърджалийски бе мотивиран да покаже уменията си и да постигне победа, не само пред собствена публика, но и пред съпартийците си, които мощно го аплодираха  в напрегнатия двубой.

Водачът на листата на „Български възход “ адвокат Надежда Самарджиева и кандидат- депутатите от партията в Пиринско, през цялото време  подкрепяха Кърджалийски,заразявайки го с хъса си за победа.Единни ,сплотени, заредени с младежки жар и ентусиазъм, кандидат-депутатите от партията на Стефан Яневбяха катализаторът за убедителната победа на съпартиеца им Кърджалийски.

„Противникът ми Едварт Земенко бе опитен играч, но успях да го победя с нокаут като противодействах на неговия стил и спечелих. Радвахме се на хубав и зрелищен мач. Вярвам, че и на 2 октомври ще спечелим следващия двубой, като докажем, че само заедно можем повече и ще спечелим изборите, каза още кандидатът за депутат от партията на Янев, Костадин Кърджалийски.

На култовия мач с бурни аплодисменти, Кърджалийски бе подкрепен и от Георги Самандов бивш зам. министър на енергетиката по време на служебното правителство начело със Стефан Янев. Организатор на събитието е престижната бойна верига Pro Fight, със съдействието на община Гоце Делчев. Събитието е и под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

За първи път Гоце Делчев е домакин на спортното събитие от веригата Pro Fight. Гоцеделчевският шампион Костадин Кърджалийски е 4 пъти републикански шампион по кикбокс при мъжете, заема 3-то място в SENSHI European championship 2021, статистиката му на профи ринга е 1-1, като загубата е в SENSHI по точки, а победата в PRO FIGHT срещу Драгомир Кацаров. Носител е на отличието Спортист на годината на община Гоце Делчев през 2018 и 2021г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене