Недоволен баща към К. Петков: Автобусът на „Промяната“ обгази децата ни (ВИДЕО)

Недоволни жители на Враца споделиха видео, в което се вижда къде е спрял т.нар. „Автобус на промяната”- в тревната  площ пред детска площадка.

Според очевидци автобусът е блокирал половината пътно платно и е спрял точно след завой, което е предпоставка за ПТП. Недоволен родител се оплака, че играещите на площадката деца са били обгазени от автобуса, който 30 минути е седял на площадката с включен двигател, вероятно за да охлажда кандидат-депутатите от ПП.

„Г-н Петков, имам само един въпрос към вас. Как може да спрете пред детския център? Половин час автобусът работи. Нормално ли е да обгазявате децата. Кажете това нормално ли е, нали сте лице на „промяната“. А сте спрели и на средата на улицата. Паркинтът е там долу. Като не можете да влезете в паркинга, на средата на пътя ли трябва да спрете. И то след завой и пешеходна пътека. Това ли е правилното решение?“, потърси сметка от Петков и компания ядосаният врачанин.

Кирил Петков обаче не благоволи нито да се спре да разговоря с Петър Коцев, нито пък поне да му се извини.

„Киро се скри зад охраната си“, добави в последствие ядосаният баща, чието дете също е било на площадката, въздухът над която е бил натровен от автобуса на ПП.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене