Това че Нинова удържа я прави най – силния лидер управлявал някога столетницата! Тя не предаде и не продаде социалистите. Нека и социалистите не я предават!

Кой и защо превърна Корнелия Нинова в най – силния лидер управлявал някога столетницата!

На втори октомври обществото ни е изправено пред поредният съдбовен избор. В дни на несигурност, напрежение, ампутирана далновидност и пречупени цели, разумът е този който трябва да ни води във вземането на отговорното решение по този избор. Обърнете внимание че течащата вече предизборна кампания, не е изпълнена с розови обещания и надежди, всеки от участниците кандидатстващи за общественото доверие е обран в приказките набелязва конкретни цели но не и мащабни концепции за бъдещето. Как обаче да подходим този път като гласоподаватели в тази ситуация? На каква основа да стъпим, наистина ще ни е нужна помощ и … разум!

През годините медията Топ Преса не измени на един от водещите си основни принципи а именно не само да бъде водещ известител но и главен изяснител пред обществеността. И на тези избори няма да се отметнем пред вас верните ни читатели от този ангажимент.

Силният лидер! Това е рецептата. Човекът който има волята и силите да се изправи срещу предизвикателствата на днешните динамични в негативен план събития и очаквания. Нужен е на обществото безстрашен биткаджия, който предначертал заедно със своите избиратели приоритетите със зъби и нокти да търси начини за тяхната бърза реализиралия. Криза се бори с воля, родена с грижа за хората! В това последното излечение се крие успехът на всеки един политик.

И ето ви ярък пример – Корнелия Нинова. На бързащите да активират жлъчните процеси на душата си, държим да отбележим, че в този си наш анализ ще ползваме истината, само истината и предимно истината… Тя е по силна от всяка емоция, внедрена от пропагандата мантра или лъжлив мит… А истината е че водачът на листата от 1 МИР – Благоевград от партия БСП е пример за лидер, който няма страха и има силите да се бори за каузи и идеи.

Нинова пое партията в едно от най – токсичните времена на българската политика. Срещу нея се изправи юмрукът на олигархията, медийната пропаганда и най – лошото  – партийното предателство. Забележете уважаеми читатели, на уж крехките женски рамена на лидерът на БСП беше поставен тежкият товар да мъкне столетната партия от блатото, към което я помъкнаха собствените и чеда.

Въпреки че тя е лидерът, който мобилизира повече от милион българи да изберат посочения от нея и изпълнителното бюро на партията президент, дълги години Нинова е обвинявана в „слаби резултати“ и „тръскане на БСП към дъното“. Обърнете внимание от кого – от тези, които влагат и пари и влияние да смажат собствената си партия.

За никого средно информиран човек в югозападна България не е тайна например, че лидерът на БСП в малък курортен град усърдно работеше два избора под ред за партията на Мая Манолова. То не бяха списъци, мобилизиране на електорат, дори явна пропаганда… Нима е тайна за някого, че единият от основните опоненти на Корнелия Нинова в БСП – бивш кмет на град Благоевград усърдно изпълняваше неофициалната длъжност областен координатор на парния ПП на три поредни избора? Ами друг екс кмет на областен град, човекът който никога нямаше да стъпи на кметския стол ако не беше БСП сега се е прегърнал със Стефан Янев и бута сина си за депутат. Има и „лидерът“ на БСП – за една заплата продаде и партия и устав …

Продаващите партията определят лидерът който се бори ежедневно за бъдещето и за рушител. При това в дни на здравни, политически, икономически и геополитически кризи, които плачат от нуждата за управление с лява политика. Времена на нужди и помощ към всеки човек, бизнес или общност…

А БСП доказа че може и това – вдигане на пенсиите, безплатни детски градини, удари по „законното лихварство“ или бизнесът с бързи кредити, удари по спекулата с цените на храните, горивата, електроенергията…

Кой друг лидер е управлявал и е показвал резултати при такива условия? Сложете си ръката на сърцето и признайте фактите, уважаеми читатели. Време за експерименти и излишни емоции няма. Време е да подкрепим хора, които вършат и ще свършат работа дори при аполитични и коварни условия. Нинова го доказа! Тя заслужава нашата подкрепа, защото удържа на напъна, не се поддаде на вътрешно – опозиционния рекет и историята след време ще я оцени като победител и спасител на БСП. Представете си какво щеше да се случи със столетницата, ако Нинова не беше удържала. Първо щеше да се слее с ПП, а сега щеше за я управлява човек на пловдивския олигарх или на „синчето“ на партията… Все хора доказали, че за тях БСП е само инструмент, а не кауза…

Това че Нинова удържа я прави най – силния лидер управлявал някога столетницата! Тя не предаде и не продаде социалистите. Нека и социалистите не я предават!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене