Ексклузивно! Бившият мюфтия Айдън Мохамед: Решението е ДПС! Номер едно!

Изборите ,това е изконно,конституционно право на всеки гражданин-да избираш и да бъдеш избиран, пише бившият районен мюфтия Айдън Мохамед, който е и кандидат депутат. .Предстоят парламентарни избори за който всяка партия предлага свойте кандидати.
Кандидати,който да се опитват да получат подкрепата на хората.Всеки ще говори за свойте партийни програми,някой от тях клиширани други просто теоретични.В тези сложни комуникационни взаимоотношения ДПС -партията ,която е на всички етноси и граждани в страната вкючи в листата си хора с опит и професионализъм в социално-обществените дейности.Лица,който застават ръка за ръка,като едно семейство да накарат обществото да се обедини и да поведе обществото към просперитет и преодоляване на социално икономическите им проблеми.
В този екип бе номиниран и утвърден и човекът ,който над 20 години е сред хората и в радост и тъга,в щастливи и трудни изпитания -моя милост Айдън Мохамед.
Като човек свикнал да намира решение на социални и обществени проблеми,влизам в екипа на този буден,решителен,енергичен и отворен за влизане в бурното политическо торнадо за преодоляването на обществените -социални -икономически проблеми в ДПС-област Благоевграв.
Време е! Всички заедно да си подадем ръка в този труден политически живот,с надежда за светло бъдеще .Решението е ДПС-НОМЕР 1, категоричен е религиозния водач.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене