Валери Сарандев: Победата за БСП на тези избори ще е победа за България!

Предстои ни сериозна борба, за да постигнем успех на предсрочните парламентарни избори на 2-ри октомври. Предизвикателството пред нас е голямо, защото трябва да подобрим резултата си и да се поздравим с победа. Нека сме отдадени на каузата, тъй като победата за БСП ще е победа за България. Това каза преди минути при откриването в зала „22 септември” в Благоевград на предизборната кампания на партията в Пиринско областният лидер Валери Сарандев.

Само с БСП начело държавата може да си върне нормалността и и да се гарантира управление с грижа за всеки един човек, подчерта той. Според него през изминалите месеци на коалиционно управление социалистите са показали, че имат партия с потенциал, визия и подготвени кадри. БСП в тази коалиция пък била гарант на стабилността в държавата, но все пак имала ограничени възможности и не всичко зависело от нея.

Затова в тази кампания симпатизантите на партията трябва да са мобилизирани, да покажат воля, визия и капацитет, за да се подобри животът в България. Това може да стане, ако всички работят заедно, в противен случай няма да се стигне до успех, предупреди Сарандев. Той представи и листата с кандидати за народни представители, в която има отлично съчетание на младост и опит, на хора с впечатляващи биографии и на млади социалисти с прекрасно бъдеще пред себе си. В листата са намерили място юристи, икономисти, лекари, мениджъри, педагози.

 

Никак не е случайно, че водач в Пиринско е лидерът на партията Корнелия Нинова, а на второ място е професор Георги Михайлов.

Ето кои са останалите кандидат-депутати:

Доктор Владимир Пандев, който е и общински съветник в областния център, заема третото място в листата. Благоевград има още двама представители – бившият кандидат-кмет Милан Богдански /13 място/ и строителният инженер Крум Палапуов /17 място/.

Четвъртата позиция е запазена за Младен Тимчев от Сандански, който наскоро оглави областната структура на Държавен фонд „Земеделие“. Богдан Боцев от Гоце Делчев е на пето място.

От Петрич общинският лидер Йорданка Атанасова е под номер 6, на седмо място е бившият кмет на разложкото село Баня Мария Юрганчева. Читалищният секретар в Белица – Мая Падарева, също е намерила място в листата на социалистите, тя е на осмо място. Деветото място е за Иван Рабаджиев от Банско, а десетото за Людмил Земеделски от Сатовча. Единадесети е Илиян Синадинов, на 12 място е Мария Парангелска, на 14 място е Пламен Ботев, а на 15 е Иван Ижбехов. Шестнадесети е Димитър Малев, на 18 място е Елена Чучулайна, на 19 място е Любка Барусова, а последен е кметът на Кресна – Николай Георгиев.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене