Разговор за човешките емоции с психолога Силвия Димитрова в РБ „Димитър Талев“

Среща разговор ще се проведе утре с психолога и психотерапевта Силвия Димитрова в Регионална библиотека „Димитър Талев“-Благоевград. Събитието ще е в Библиоклуба и е с начало в 17:30 часа.

Темата, по която ще говори специалистът, е „Човешките емоции“. Сред темите, , което ще бъдат засегнати са: Кое ни кара да реагираме по точно определен начин при конкретни ситуации? Как да разпознаваме емоциите си, за да можем да сме по-спокойни и по този начин да сме по-полезни и на себе си, и на околните? Отговорите на тези въпроси ще даде психологът. Срещата разговор със Силвия Димитрова е първата проява от поредицата „Емоционална библиотека“, която ще бъде всеки първи четвъртък на месеца по теми от психологията.

Силвия Димитрова има 15-годишна практика в областта на домашното насилие, като от 10 години работи като терапевт по кризисна интервенция, психодинамично консултиране и психодинамична терапия.

Завършила е магистърска програма „Клинична социална работа“ – психодинамично консултиране и психотерапия в НБУ. Изучавала е EMDR психотерапия към EMDR Europe Association. Има следдипломна квалификация „Психологични интервенции при рисково и девиантно поведение“ към Варненски свободен университет. Автор на увлекателно написаните книги Часовниковата кула“ и „Писта за излитане към себе си“ от поредицата „Продухване на комините“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене