Коалиция „Справедлива България“ поднесе цветя и венци пред Паметника на Незнайния войн, почитайки загиналите за Съединението на България

Десетки симпатизанти и дейци от коалиция „Справедлива България“ се събраха днес в София, за да поднесат цветя и венци пред Паметника на Незнайния войн, почитайки загиналите герои за Съединението на България.

Пламенна реч пред събралите се българи изнесе изтъкнатия лекар Тотко Найденов, който припомни интересни исторически факти за Съединението на България.

На мероприятието присъставаха и голяма част от водачите на листи на „Справедлива България“, като адв. Иван Денев-водач във Велико Търново, генерал Димитър Шивиков-водач в Пловдив и Пловдив област, проф. Нако Стефанов-водач в 24-МИР София и Бургас, Димитър Байрактаров-водач в 25 и 26 МИР София и София област.

След приключване на мероприятието, хора от участниците в него заминаха за бедстващите карловски села, за да направят дарения и помогнат за възстановяване на населените места, които бяха поразени от стихията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене