Борисов в Благоевград: Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха (ВИДЕО)

„Тези избори ще бъдат различни. Преди ни говореха за смяна на модела. И хората се подлъгаха в това да очакват нещо по-добро, по-справедливо. А какво получиха? Инфлация, сметки, социална несигурност. Това са проблемите. Всеки говори за смяна на смяната“, каза от трибуната Росен Желязков.

„Няма нещо тук, което да не сме направили. А за „Струма“ Благоевград е все едно Владая. Дойдох на партийно събрание. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше опозиция и ние се разглезихме. Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха. Най-бързо пенсионираният премиер. Завчера бях в Русе – ще се избием до Търново. Голяма гордост на Киро, че спрели „Хемус“, каза Борисов.

„Те са царе на схемите. Тук вкарват руския петрол през една швейцарска компания. Това е рафинерията в Бургас. И изнасят като печалба в Швейцария. На 2, ако победим, слагаме 1 лв. мито. И, ако заредиш 100 л, връщат ти 100 лв. Нашият ужас е, ако ни изберете. Защото такова счупено нещо много трудно се оправя. Бензин, дизел и метан се вадят директно от вашите джобове в момента. 837% бъркат във вашите джобове. Ето как става то? Нашият договор беше директен „Булгаргаз“ с „Газпром“. Те лъжат и „Булгаргаз“ превежда в Румъния, дъщерната фирма на „Газпром“, и после отиват в „Газпром швайц“, а после в големия „Газпром“. Един ден това ще бъде плод на разследване. Преди 5 дни нашият институт отчете 4 760 000 лв. са изтегли към „Газпхром“. И после говорят, че са за Украйна. Това е най-доброто правителство за Русия“, обясни Борисов.

ВИДЕОТО ТУК https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/451013756973854

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене