Хороскоп за 5 септември! Прекрасен ден за две зодии

ОВЕН

Доб­ре за­поч­ва за вас по­не­дел­ни­кът. Има дей­стви­тел­ни ус­ло­вия за ак­тив­на про­фе­сио­нал­на из­ява и ва­ше­то удо­влет­во­ре­ние ще ид­ва от нея. Има­те не­дос­та­тъч­но из­бис­трен план за деня и то­ва ще съз­да­де въз­мож­ност за праз­ни хо­до­ве. Бъ­де­те дис­крет­ни в служ­ба­та си, не да­вай­те глас­ност на пла­но­ве­те си.

ТЕЛЕЦ

В по­не­дел­ник сте мно­го ре­ши­тел­ни и с твър­до­то на­ме­ре­ние да пос­тиг­не­те за­мис­ле­но­то. В до­ма ви не всич­ко ще бъ­де на­ред, но в служ­ба­та мо­же­те да се над­ява­те на ус­пех и на по­ло­жи­тел­но раз­ви­тие в лич­ни­те де­ла. В ра­бо­та­та ви са въз­мож­ни кон­фрон­та­ции и по­ра­ди тях из­вес­тни ядо­ве, но лич­но за вас няма ни­как­ва опа­снос­т.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще ви при­тесн­ява чувс­тво­то за за­гу­ба, коя­то някои от вас мо­же би дра­ма­тич­но ще пре­жив­яват. Всич­ко то­ва е на пси­хи­чес­ка ос­но­ва. Тя няма пряко от­но­ше­ние към прак­ти­чес­ка­та ви дей­ност в по­не­дел­ник. Вие сте бла­го­раз­по­ло­же­ни към око­лни­те и сте в мно­го сил­на по­зи­ция, за да се тре­во­жи­те за еве­нтуа­лен неус­пех.

РАК

Мно­го доб­ре за­поч­ва за вас сед­ми­ца­та. Днес са под­чер­та­ни въз­мож­нос­ти­те ви да съз­да­де­те со­лид­на ос­но­ва за дей­ност, коя­то е за по-дъ­лъг пе­риод. По­не­дел­ник е пре­въз­хо­ден слу­же­бен ден за Ра­ци­те. Ще пос­тиг­не­те но­ви до­го­вор­ни от­но­ше­ния, мно­зи­на ще имат въз­мож­ност да ра­ботят по въп­ро­си, прив­ле­ка­тел­ни за тях.

ЛЪВ

В по­не­дел­ник ще ви пос­рещ­не нео­би­чай­на про­фе­сио­нал­на си­туа­ция, коя­то ще се опи­та­те да пре­въз­мог­не­те. За то­ва ще ви е необ­хо­ди­ма до­пъл­ни­тел­на ин­фор­ма­ция, коя­то мно­зи­на от вас ще си на­бавят. Мо­же би ще схва­не­те пре­димс­тво­то си и точ­но тук не би­ва да до­пус­ка­те греш­ка да дик­ту­ва­те на няко­го. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви!

ДЕВА

Ва­шият ден ще бъ­де по­гъл­нат от де­ло­ви за­ни­ма­ния. В тях трябва да от­да­де­те по-гол­ямо зна­че­ние на ра­бо­та­та с до­ку­мен­ти. Тук се включ­ва и ста­ра­тел­но­то им изу­ча­ва­не, тъй ка­то е въз­мож­но да до­пус­не­те не­ле­па греш­ка. Вни­ма­ние­то трябва да бъ­де изо­стре­но, бъ­де­те пред­паз­ли­ви. Денят е до­бър за раз­го­во­ри с ра­бо­то­да­те­ли.

ВЕЗНИ

Днес вие сте спо­кой­ни и ура­вно­ве­се­ни. Не е от­ми­на­ло на­пъл­но чувс­тво­то за неу­добс­тво и с но­ва си­ла оте­ква у вас жаж­да­та за кон­так­ти. На то­зи фон ра­бот­ният ден на мно­зи­на ще пре­ми­не скуч­но. От­но­си­тел­ни ще бъ­дат и сре­щи­те ви с прия­те­ли и поз­на­ти. Днес еди­нстве­но раз­нооб­ра­зие мо­гат да ви до­не­сат но­ви­те об­щес­тве­ни кон­так­ти.

СКОРПИОН

Го­то­ви сте да се бо­ри­те за всич­ко, кое­то е ва­ше, и за оно­ва, кое­то смята­те, че трябва да ви при­над­ле­жи. Денят е дос­та до­бър за Скор­пио­ни­те, най-ве­че по­ра­ди то­ва, че не ви пред­стои нап­ре­же­ние. Ра­бот­ният ден е спо­коен, ма­кар об­ста­нов­ка­та око­ло вас да не е съв­сем из­ясне­на. Въз­мож­ни са пос­ти­же­ния във фи­нан­со­ва­та об­ласт.

СТРЕЛЕЦ

Осо­бе­но до­бър е по­не­дел­ник и ако за­па­зи­те та­зи тен­ден­ция, сед­ми­ца­та ви ще пре­ми­не блест­ящо. По прин­цип се­га вие има­те бо­га­ти въз­мож­нос­ти за реа­ли­за­ция. Не се из­ключ­ва ве­роя­тнос­тта да ви ока­жат влия­тел­на под­кре­па, коя­то ще да­де нов мо­щен тла­сък на ва­ше­то раз­ви­тие. Не се за­ни­ма­вай­те с фи­нан­со­ви въп­ро­си, няма да успеете при разрешаването им.

БЛИЗНАЦИ

Днес мно­зи­на от вас ще бъ­дат тър­се­ни, об­кръ­же­ни от дей­ствия­та на хо­ра, с кои­то кон­так­ту­ват по про­фе­сио­нал­на или биз­нес ли­ния. Ста­ва ду­ма за то­ва, че ще нап­ра­ви опит да раз­глеж­да фи­нан­со­во­то ви със­тоя­ние и ще стиг­не до­там, че да пре­диз­ви­ка за вас час­тич­на за­гу­ба. Пред­стои из­яснява­не на об­стоя­телс­тва и нед­ви­жи­ми имо­ти, най-вероятно спечелване на съдебен спор.

ВОДОЛЕЙ

В по­не­дел­ник във Во­до­леи­те назр­ява чувс­тво за за­гу­ба, то е неос­но­ва­тел­но. Вре­ме­то ви но­си доб­ра реа­ли­за­ция в слу­жеб­но от­но­ше­ние, при про­веж­да­не на сре­щи с прия­те­ли или об­щу­ва­не с влия­тел­ни хо­ра. Про­фе­сио­нал­ният ви ден мо­же да бъ­де осо­бе­но пло­дот­во­рен и да по­лу­чи­те пред­ло­же­ние за пое­ма­не на до­пъл­ни­тел­на ра­бо­та и няма да сгрешите.

РИБИ

Апа­тич­ни сте в по­не­дел­ник и по всяка ве­роя­тност мно­зи­на от вас ще търсят спо­кой­ствие и уса­мо­те­нос­т. Въп­ре­ки усе­ща­не­то ви денят се от­ли­ча­ва с доб­ри по­ка­за­те­ли за ва­ша­та про­фе­сио­нал­на или биз­нес дей­ност. При някои от Ри­би­те ве­роя­тно ще въз­ник­нат проб­ле­ми и нея­сно­ти от­нос­но де­ло­ви­те за­дъл­же­ния, но ще бъ­дат от зна­че­ние.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене