Мода за жени с извивки: трикове и съвети

Какво представлява жената с извивки?

Това е един от най-често задаваните въпроси относно обличането на жени с извивки. Най-общо казано, жените с извивки са тези, които имат по-голям бюст, бедра и/или долна част от средния размер. Макар че думата „извивки“ често се използва взаимозаменяемо с „извивки на ханша“, всъщност има различни видове извивки, всяка от които има свой собствен набор от проблеми и предимства. Например за телата тип „пясъчен часовник“ и „ябълка“ е по-трудно да се намерят дрехи, отколкото за телата тип „плюс“, които са по-известни като „криви“ или „пълни“

Облечете се според типа на тялото си

Съществуват много различни начини за носене на макси мода и дрехи в зависимост от типа на тялото ви. Въпреки че намирането на правилно прилягащи дрехи е от решаващо значение независимо от типа на тялото ви, особено важно е да се вземат предвид проблемите с прилягането, свързани с жените с извивки. Знаейки как да се обличате според типа си, ще намерите дрехите си много по-лесно. На първо място трябва да вземете предвид пропорциите си. С други думи, коя част от тялото ви е по-голяма от останалите? Това ще ви помогне да определите къде да търсите облекло, което да ви стои най-добре.

Съвети за обличане

– Носете еднакви комплекти сутиен и панталон. Най-добре е да носите еднакви комплекти бельо и дрехи, за да бъде цялата ви визия последователна и съгласувана.

– Избирайте вталени силуети, когато е възможно. Така ще изглеждате по-слаби и пропорционални.

– Избирайте неутрални тонове като черно, сиво или кафяво. Тези цветове за дамски дрехи ще ви помогнат да издължите фигурата си и да изглеждате по-стройни.

– Съчетавайте вталени панталони с торбести топове и поли. Това ще ви помогне да създадете илюзията за по-тънка фигура и ще ви даде по-разнообразен външен вид, що се отнася до стиловете.

– Използвайте прилепнали горнища и долнища с по-тънки силуети. Това ще ви помогне да изглеждате по-стройни и пропорционални.

– Избягвайте да носите дънкови долнища с висока талия и прилепнал топ над тях. Това ще направи талията ви да изглежда по-широка и по-малко привлекателна.

– Внимавайте за раменете си, когато носите прилепнали топове. Не искате да смачкате раменете си или да покажете прекалено голямо деколте.

– Избягвайте да носите твърде тесни или твърде свободни елементи. Винаги трябва да носите дрехи, които ви прилягат правилно, не прекалено тесни и не прекалено свободни.

 – Инвестирайте в качествени дрехи, които ще издържат по-дълго от по-евтините.

– Носете удобни обувки, когато е възможно. Инвестирането в по-скъпи обувки вероятно ще бъде загуба на пари, ако не можете да ги носите удобно.

Източник:  kapere.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене