Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Плевен: Ако българите се подведат пак, след зимата няма да има оправяне

Наеха най-скъпите пиари

“Не казвам, че всичко е било мед и масло. Но не съм вярвал, че могат така да счупят държавата”, това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Плевен при откриването на предизборната кампания.

“Нашите наследници наеха най-скъпите ПР-и на света и бягат от въпроси, защото или нямат отвори, или са неудобни”, каза Борисов. Той показа таблица с данните за цените на хранителните продукти и заяви, че това е най-лесната кампания, защото “фактите говорят”.

“Те ви грабят от джоба с нафтата, водата, бензина, газа. При тази чудовищна инфлация за какво вдигане на пенсии и заплати говорят”.

“Няма сфера, в която нещо да се е подобрило – всичко се е строшило. Няма път до Плевен, а щеше да се идва до тук за 1 час. Имаше заделени пари в сметка за “Хемус”. Вместо да надградят, Промяната унищожиха всичко направено”, коментира още Борисов.

И нарече формацията на Кирил Петков и Асен Василев “бели якички” и “партия на посредниците, която трябва всячески да бъде побеждавана”. “С тези милиарди заеми кой ще ги върне тези пари, при неработеща икономика. Такова перпетуум мобиле”.

“Ако българите се подведат пак, след зимата няма да има оправяне”, категоричен бе Борисов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене