Седмичен любовен хороскоп за 29 август – 4 септември

Планетата на любовта – Венера, ще прекара последни дни в знака на Лъв. Това носи много разнообразие, игривост и романтика в любовен план. Марс и Юпитер също ще допринесат за това да се чувстваме по-добре в любовта. Тези планети могат да повишат либидото ни, да имаме възможност да задоволим някои от желанията си. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, вече може да се наслаждавате на великолепната енергия на Венера, която е във вашия романтичен сектор. Наскоро тя беше по-напрегната заради връзките ѝ с други планети, но сега енергията ѝ е много по-положителна. Сега, заедно с Марс и Юпитер ще окаже силна подкрепа на онези от вас, които търсят своя нов партньор. Ако сте във връзка, хармонията ще ви радва, но вие също можете да се възползвате от хубавата енергия на Венера.

Телец

Венера ще подкрепя и семейните представители на зодия Телец. Планетата на любовта ви насърчава да прекарвате повече време в компанията на любимия ви човек, да се отдавате на занимания, които ще ви помогнат да заздравите още повече вашата връзка.

При необвързаните, дори и да нямат на хоризонта си някоя личност, с която се срещат, положителни емоции няма да им липсват. Въпреки това е малко вероятно да започнат нова връзка. Но не унивайте, защото много скоро събитията ще се променят в положителна посока.

Близнаци

Близнаци, социалният ви живот ще бъде много по-вълнуващ и интересен. Готови ли сте да му се насладите? Огненият Марс във вашия знак ще направи прекрасна връзка с Юпитер, който все още е във вашия социален 11-и дом. Ако сте необвързани ще имате повече желание, но и възможности за вълнуващи срещи, флиртове. Обвързаните Близнаци ще се забавляват повече в компанията на партньора си.

Рак

Седмицата може да се окаже напрегната, особено ако се налага да балансирате домашните и професионалните си задължения. Виновен за това ще бъде Меркурий, който ще окаже влияние върху вашата кариера. Има вероятност прекрасна възможност за реализация да остави по-малко време за изпълнение на семейните задължения. Да бъдеш честен е най-добрият начин да избегнеш всяко напрежение в отношенията. Необвързаните представители на зодията също ще бъдат повече заети с работа и няма да имат толкова време за срещи.

Лъв

Това е последната седмица, в която Венера ще бъде във вашия знак и определено в периода, в който тя бе в Лъв, не би трябвало да сте имали оплаквания от любовта. Венера ви помага свободно да изразявате себе си, да бъдете лъчезарни, за да можете да привлечете каквото романтично преживяване търсите. Мислете мащабно и бъдете готови да обичате възможно най-открито и без никакъв вид неудобство или срам. Любовта е във въздуха, Лъвове!

Дева

Романтичното забавление може да бъде отложено на този етап, тъй като с партньора ви не сте на една и съща вълна, когато става въпрос за пари. Бъдете внимателни с това как харчите, за да не се задълбочи проблемът. Не забравяйте за романтиката, моментите, в които може да споделяте повече един с друг, да се преоткриете.

Везни

През новата седмица ще бъде важно да внимавате с думите, Везни. Разговорливият Меркурий е във вашия знак, което обикновено е символ на подкрепа за комуникацията. Въпреки това, тъй като Меркурий се противопоставя на Юпитер, ще стане ясно, че е важно как общувате с любимия човек, особено ако не споделяте мнението му по даден въпрос. От друга страна, необвързаните Везни ще имат добра седмица, благодарение на Венера.

Скорпион

В първите дни на септември романтичните перспективи са много по-малко, в сравнение с последните седмици на август. За някои от вас е възможно да е имало някаква любовна драма напоследък. Обвързаните Скорпиони могат да въведат някои промени в любовната връзка, с които да я трансформират.

Необвързаните може да предпочетат да се фокусират върху себе си, комфорта си и да не се впускат в любовни емоции.

Стрелец

Марс, планетата на енергията, сега е във вашия партньорски сектор, а в четвъртък ще бъде в прекрасна позиция спрямо Юпитер, който в момента е във вашия романтичен сектор. Ако сте обвързани, тогава с любимия човек ще ви бъде по-лесно да приоритизирате някои въпроси, засягащи взаимоотношенията ви. Това означава повече забавления, но и повече страст в спалнята. Ситуацията изглежда добре и за необвързаните Стрелци. Внимание към вас няма да ви липсва, а това носи приятни емоции.

Козирог

Уран е във вашия романтичен сектор, но е ретрограден. Това ще ви позволи да обмислите дълбоко последствията зад всяко внезапно прекъсване на настояща любовна връзка, ако имате такова намерение. За други Козирози предстоят вълнуващи дни. Новина за определен личен напредък например в работата, може да се окаже повод да празнувате с любимия човек. Необвързаните ще се радват на любовни емоции. Бъдете внимателни и се опитайте да направите разлика между силно привличане към някого и истинско желание да се обвържете във връзка.

Водолей

Вселената ви облива с любов, Водолеи! Венера е във вашия партньорски сектор за една последна седмица, което ви позволява да се възползвате от нейната положителна подкрепа. Нищо не може да попречи на вас и партньора ви да имате прекрасни дни. Марс и Юпитер също ще ви подкрепят, но влиянието им ще бъде по-силно усетено от необвързаните. Имайте смелостта да говорите с някого, в когото сте влюбени.

Риби

Романтиката ще процъфтява лесно, особено ако сте влюбени в човек, който по професия е лекар или длъжността му по някакъв начин е свързана с това да помага на други хора. Венера ще ви подкрепя в тези емоции. Обвързаните Риби не бива да забравят за малките жестове към любимия човек, които може да го накарат да се почувства наистина щастлив.

Автор: Михаела Лазарова

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене