ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ

ОВЕН
Този ден е определен като че ли само за дамите, представителки на знак Овен. Не че събитията не засягат мъжете от знака, но в четвъртък жените реагират по-адекватно. Вашият израз през деня е чест и добра воля спрямо околните. Очаквайте служебен скандал с неприятни последици за вас.

ТЕЛЕЦ
Четвъртък при вас идва с промяна, но тя е по-скоро личностна и касае взаимоотношенията ви. Забелязва се стремеж към безапелационност и дори конфликтност с цел изясняване на позиции и връзки. Телците трябва да внимават в службата, защото поведението им може да стане причина да загубят работата си. Ако действате прибързано, ще сгрешите.

БЛИЗНАЦИ
Поведението на Близнаците в четвъртък подлежи на критика и този обрат във вас може да окаже силно влияние върху дома и отношенията с брачния партньор. Внимавайте! Съществува финансов проблем, който може много да ви ядоса и на тази база да обтегнете сериозно връзката. Става въпрос за служебното ви заплащане, ако имате намерение да повдигнете въпроса.

РАК
Повечето от Рак са гневни в четвъртък поради затрудненията, които имат, и домашните промени. Бихте могли да отхвърлите финансов проблем със съдействието на приятелка, която може да ви е началник. Ще разберете за някаква новост или промяна при ваш близък приятел. Промените в дома вероятно много ви дразнят и притесняват и това може да предизвика конфликт.

ЛЪВ
Лъвовете не са застраховани от грешки в четвъртък, особено представителките на знака. Някои служебни трансформации засягат финансите и контактите ви. Силно притеснени сте за ситуацията в дома и повечето от Лъв са затворени в себе си и дори правят планове за заминаване. Интуицията ви може много да ви помогне и да ви въоръжи с търпение и опит.

ДЕВА
Променени са Девите в четвъртък и съществува предразположение към конфликти. Вероятната причина са силните материални проблеми и невъзможността ви да помагате на близките си. Настъпва обрат в живота ви и той може да окаже силно влияние върху взаимоотношенията ви с околните. На първо място хората от дома и службата.

ВЕЗНИ
При повечето от Везни в четвъртък се забелязват материални и финансови проблеми, които се отразяват зле както на настроението ви, така и на домашните взаимоотношения. Служебно денят е неприятен и гневен за вас. Възможни са разправии и скандали, които да рефлектират върху дома и роднинските връзки, които вие тактично може да предотвратите.

СКОРПИОН
Скорпионите в четвъртък са притеснени и потиснати. Налице са семейно-роднински конфликти и гневни разправии с брачния партньор на тема финанси. Това не е добра характеристика, но днес за повечето от вас има и нещо много добро, което е някакво предложение от делови характер. За професионалната си изява разчитайте на жени, които може да ви помогнат.

СТРЕЛЕЦ
Четвъртък е тежък ден за Стрелците и по-силно влияние има върху жените от знака. Налице са кардинални служебни промени, които за момента са с лоши перспективи за вас. Засягат финансовата ви сигурност и личния стабилитет. Не се безпокойте, защото имате сили за справяне, а и домашната подкрепа не е за пренебрегване. Някои могат да бъдат душевно наранени от човек, на когото вярват безрезервно.

КОЗИРОГ
В четвъртък при Козирозите настъпват трансформации, които засягат личността ви и работата, но вие съумявате философски и спокойно да гледате на ситуацията. Денят отбелязва духовен и емоционален напредък при някои от вас. Възможно е да бъдете разгневени от известие или при среща в обществото. Внимавайте в контактите си с колегите. Запазете добрия тон и не влизайте в конфликти. Владейте емоциите си!

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите има домашна промяна. Четвъртък е труден, но и победоносен ден, ако се вместите в рамките на изискванията му. Добре е да сте деликатни и дипломатични. Професионално ще се сблъскате с неприятни факти, които пряко касаят бюджета ви. Бизнесмените, които имат партньорски отношения с жена, ще се радват на успешен четвъртък. Бизнесът е максимум хазарт, но рискувайте премерено.

РИБИ
Доста гневливи са Рибите днес и трябва много да внимавате за поведението си, особено на обществени места. Това като че ли повече се отнася до бизнесмените, тъй като при тях се появяват сериозни проблеми в четвъртък. Във връзка с контактите ви обстоятелствата се променят и някои могат да получат известие за това. В края на деня очаквайте приятни изненади в дома си. Ще бъдете сюрпризирани от половинката си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене