Свободни работни места в Разлог, Банско, Якоруда и Белица

В категория „висше образование“ бюрото по труда в Разлог обявява свободни позиции за медици и учители. Търсят се лекари: вътрешни болести, анестезиолог, хирург, кардиолог, нервни болести, инфекциозни болести операционна медицинска сестра, както и учители по математика и информационни технологии.

Повече от 130 са обявените свободни работни места за хора със средно или по-ниско образование. Рецепционист за хотел, машинен оператор, шивачи, сервитьори, склададжия, общ работник и продавач-консултант са сред свободните позиции за хора, които търсят работа във филиалите на трудовата агенция в Разлог, Банско, Якоруда и Белица.

По различни мерки от Закона за насърчаване на заетостта работодателите получават субсидия от Агенцията по заетостта за разкриването на работни места и наемането на хора с увреждания.

Средства се отпускат и за наемане на безработни младежи до 29 години с трайни увреждания, както и на младежи, ползващи социални или интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа, които са завършили образованието си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене