Пет телевизии излъчват на живо „Пирин Фолк“ Сандански

Броени дни остават до началото на 30-то юбилейно издание на фестивала „Пирин Фолк“ 2022 – още този петък, на 26 август. Организаторите обещават незабравим спектакъл за почитателите на македонската песен не само в Летния театър в град Сандански, но и пред телевизионните екрани.
Със заявката отново да бъде най-медийно отразяваното музикално събитие в страната, почитателите на престижния фестивал ще имат възможността да го проследят по 5 /пет/ телевизии, 1 радиостанция, както и онлайн.

Телевизиите, които ще предават фестивала на живо са: БНТ 1, БНТ 4, ФЕН ФОЛК ТВ, ФЕН ТВ и Ekids. Събитието ще може да се проследи и по радио Белла, както и онлайн- през фейсбук страницата и YouTube канала на Фен Фолк ТВ.
Програма:
• 26 август /петък/ – Детски Пирин Фолк може да гледате по ФЕН ФОЛК ТВ, БНТ 4, ФЕН ТВ и Ekids.
• 27 август /събота/ – Конкурс за изпълнителско изкуство може да гледате по ФЕН ФОЛК, ФЕН ТВ и БНТ 4;
• 28 август /неделя/ – Конкурс за авторска песен на македонска песен може да проследите по БНТ 1, БНТ 4, ФЕН ФОЛК ТВ и ФЕН ТВ.
И трите вечери ще са достъпни онлайн за целия свят тук: FEN FOLK TV и Fen Folk TV .
Начален час на трите фестивални вечери и директното излъчване: 20:45 ч.
Организаторите от община Сандански и Фен Фолк ТВ напомнят, че освен изпълненията на участниците в трите конкурсни вечери, зрителите ще имат възможността да се насладят и на изпълненията на специалните гост-изпълнители, които тази година са общо 13 на брой:

На 26 август на сцената като гост-изпълнители очакваме: Георги Гоцев, Лия, Невена Цонева и Васко Лазаров.

На 27 август гост-изпълнители ще бъдат: Наум Петрески и
Зуица Лазова от Северна Македония, Ива и Велислава Костадинови и Илия Луков.

За 30-ото юбилейно издание на „Пирин Фолк“ 2022 на 28 август като гост-изпълнители на сцената на престижния фестивал ще се качат: Глория, Севдалина и Валентин Спасови и Володя Стоянов – Войводата.

Билети: в мрежата на Eventim и в Туристически информационен център – Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене