Търсите валути, които да закупите по време на спада на криптопазара? Опитайте тези : VERTOCHAIN, SOLANA И ETHEREUM

Закупуването на криптовалути има много предимства, включително това, че те обикновено се считат за безопасни в сравнение с други форми на инвестиции. Освен това те могат да се използват за бързо и ефективно извършване на трансакции и покупки, както и за търговия. Въпреки това, поради настоящия спад на пазара, за криптоентусиастите може да е трудно да определят кои валути да закупят.

Закупуването на криптовалути има много предимства, включително това, че те обикновено се считат за безопасни в сравнение с други форми на инвестиции. Освен това те могат да се използват за бързо и ефективно извършване на трансакции и покупки, както и за търговия. Въпреки това, поради настоящия спад на пазара, за криптоентусиастите може да е трудно да определят кои валути да закупят. VertoChain (VERT), Solana (SOL) и Ethereum (ETH) са примери,за които се смята че имат потенциал да генерират приходи в близкото бъдеще на някоя борса за криптовалути.

VertoChain (VERT)

VertoChain (VERT) е платформа, която позволява peer-to-peer търговия и размяна на цифрови активи в пет блокчейна: Binace Smart Chain (BSC), Avalanche, Tezos, Ethereum и Solana.

Основните характеристики на платформата VertoChain (VERT) са multi-chain farming, предоставяне на ликвидност и yield farming, всичко това на най-конкурентни цени. Платформата има за цел да подобри достъпа на своите потребители до цифрови активи и използването им във всички блокчейн вериги. Също така има за цел да ускори приемането на криптоактиви на целия пазар.

Официалният токен на платформата VertoChain е VERT и служи като билет за достъп до функциите на VertoChain. Само притежателите на токени VERT ще бъдат разглеждани за специални роли и инициативи на общността, като например да бъдат част от децентрализираната автономна организация (DAO) на платформата. Освен това взаимодействието с платформата ще бъде поощрявано чрез награди във VERT.

Платформата VertoChain има за цел да използва вградени интелигентни договори, които гарантират автоматизирането на трансакциите в нея. Определено количество VERT ще бъде възможно за закупуване във фазата на предварителна продажба на токена.

Solana (SOL)

Solana (SOL) е блокчейн платформа за интелигентни договори за разработване на децентрализирани приложения (dApps). Стартирал през 2020 г., протоколът Solana (SOL) е едновременно криптовалута и блокчейн мрежа. Протоколът възнамерява да подобри мащабируемостта на блокчейн, като използва механизъм за консенсус „доказателство за история“, интегриран с основния механизъм „доказателство за залог“ на блокчейн.

Популярността на протокола на пазара на криптовалути се дължи главно на краткото време за обработка. Удостоверителите обработват трансакции в блокчейна и получават такси от потребителите.

SOL е родната криптовалута на блокчейна Solana, която се използва за плащане на такси за трансакции и като средство за залагане. Тя служи и като управленски токен, тъй като предоставя на притежателите си правото да гласуват за бъдещи подобрения, свързани с протокола Solana (SOL).

ETHEREUM (ETH)

Ethereum (ETH) е децентрализирана блокчейн платформа, която създава равнопоставена мрежа, извършвайки сигурно и оценявайки кодове на приложения, наречени интелигентни договори. Те позволяват на потребителите да сключват сделки помежду си без участието на трето лице. Записите на трансакциите в блокчейна са неизменни, проверими и сигурно разпределени в мрежата на Ethereum (ETH), което дава на участниците пълна собственост и видимост на данните. Изпращачът трябва да подписва трансакциите и да изразходва ETH, родната криптовалута в блокчейна на Ethereum, като разход за обработка в мрежата.

В Етериум обикновено има два вида сметки: Външно притежавани сметки (EOA) и договорни сметки. Една външно притежавана сметка (EOA) се регулира от частен ключ, няма свързан код и може да предоставя трансакции. Договорната сметка притежава свързан код, който се изпълнява, когато получи трансакция от външно притежавана сметка.

Така че, ако търсите страхотни криптовалути за покупка, вероятно Solana (SOL), Ethereum (ETH) и новата криптовалута VertoChain (VERT) ще бъдат печеливши токени за вас и всеки, който ги закупи.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене