Справедлива България: Милиони българи не са в състояние да заплатят за лечение на зъбите си!

Обединение „Справедлива България“ оповести жестоката истина, която управляващите от последните години упорито крият и нищо не правят за решаване на този наболял проблем.

Оказва се, че милиони българи не са в състояние да заплатят за лечение на зъбите си. В повечето случаи лечението на зъб и неговото пломбиране струва в порядъка от 300 до 400 лева. Тази сума е непосилна за над един милион български пенсионери и поне още един милион работещи българи, които освен за собственото си здраве, трябва да се грижат и за здравето на децата си.

От „Справедлива България“ съобщават, че са разработили законодателен пакет, с който да се гарантира лечението не само на зъбите, но и да се осигури безплатно протезиране за възрастните хора. От „Справедлива България“ са поготвили и стратегия, с която да се наложи ефективен контрол върху средствата, които разходва НЗОК.

Припомняме, че обединенито „Справедлива България“ събра родолюбиви българи от всички сектори на обществено-икономическия живот с ясно изразена гражданска позиция.

Очаквайте още акценти от програмата на обединение „Справедлива България“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене