Какво са бонус символите в слот игрите?

Слот игрите, които познаваме като ротативки, имат най-различни символи. Комбинация от 2, 3, 5 или повече символа може да ви донесе награда, след като се завъртят барабаните. Има обаче и някои специални символи, с чиято помощ да получите допълнителни награди. Ако не знаете, какво представляват бонус символите, то тогава трябва да прочетете тази статия по темата.

Скатер символ в слот игрите

Един от най-важните символи в слотовете, е т.нар. скатер символ. Той може да се появи на различните колони и да ви донесе допълнителна награда. Най-често при 2 или 3 скатер символа получавате парична награда, а при някои заглавия, може да грабнете безплатни завъртания. Игри със скатер символи може да видите в https://efbet365.com, където има ревюта на всички казина.

Общо взето това е бонус символ, който се очаква от всички играчи. Появява се много трудно, но един път дошъл при играча, му носи голямо удовлетворение. В наши дни се предлагат слотове, от които можете да закупите въпросните scatter символи, за да получите съответния вид бонус. Все пак, трябва да знаете, че скатерите, не носят големи награди на всяка цена, така че внимавайте.

Див символ в ротативките

Дивият символ е известен с английското наименования – wild symbol. Той се появява по колоните и има способността да замени символи, които липсват, за да се получи печеливша комбинация. Така например, ако имате черешки на двете колони, но не и на третата, при появата на уайлд символ, той ще изиграе ролята на допълнителни черешки и ще можете да спечелите залога ви.

В някои случаи, дивият символ може да се размножава на екрана, а това съдейства за още по-добри печалби. На разположение са и залепващи се wild символи, които остават на място при безплатните завъртания, а това само по себе си, предразполага към по-високи възнаграждения

Други видове специални символи

В определени слотове ще видите символ на име „Bonus”, който най-често замества скатера, за който споменахме по-горе. Комбинация от икона с надпис – бонус, ще ви отведе към допълнителен рунд с печалби или ще ви предложи даден брой безплатни завъртания. Обикновено, е необходимо да имате поне 3 подобни изображения, за да спечелите награда.

Тук е важно да напишем, че дивите символи, могат да сменят всички останали в играта, с изключение на скатер и бонус. Последните две икони са индивидуални и идват като премия за играча. Появяват се значително рядко, но пък са очаквани с нетърпение от залагащите.

Рядко, но не и невъзможно, е да видите повече от един бонус символ в слот играта. Понякога се случва, така че различни изображения да носят допълнителни награди. Ето защо, е добре да се запознаете с помощните таблици за разплащания, преди да стартирате слотовете онлайн.

В обобщение

И, след като уточнихме, какво са бонус символите, е време да завършим нашата публикация. По всяка вероятност сте получили необходимата информация, но имайте предвид, че подобни награди не се дават всеки ден. Водейки се от това, е желателно да бъдете сдържани с хазарта, защото може да загубите солидни средства. Ние ви пожелаваме успехи и всичко най-добро.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене