Топ астроложката Алена със сензационна прогноза: Ето кой ще управлявя след изборите

Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика във ВИИ „Карл Маркс“ – сега УНСС. Дълги години е практикувала професията у нас и в чужбина.

Изучава нумерология от 1971 г., а астрология от 1977 г. При двумесечния си престой в Япония в науката я въвежда японски астролог. В периода 1983-1984 г. изучава редовно астрология и психоанализа в САЩ – Ню Йорк, когато за първи път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 г. Гудман ѝ поставя задачата да продължи изследванията си и да развива науката нумерология и по-специално кармичната нумерология и кармичната астрология.

Алена е автор на 77 книги и повече от 234 хиляди хороскопа. Създател и автор на сп. „Кармичният кръг“, излизащо всеки месец от януари 2001 г.

Тя е единствената българка, член на Германския съюз на астролозитe DAV. От 2006 г. е член на Международната астрологична асоциация ISAR , а от 2015 г. и на Американския астрологичен съюз. През 2010 г. с решение на Германския астрологичен съюз Алена е избрана да оглави българския му филиал и да бъде негов председател.

Книгата ѝ „Универсалната матрица на Питагор“ излезе на немски език през 2019 г.

– Алена, още в края на миналата година вие прогнозирахте, че правителството на Кирил Петков ще просъществува 6 месеца и ще има нови предсрочни избори. Виждате ли в тях изход от политическата криза?

– Каквото казах, при това не в края, а още в средата на предходната година, това се случи, колкото и хардвардските измамници, както ги нарече народът, да си вярваха, че ще управляват с петилетки, след като получиха с манипулации първото място на последните избори. Повярваха си тези зловещи грабители, че ще си въртят далаверите заради невидимата закрила на някой враг на България, който ги монтира на най-високите управленски постове в държавата. И започнаха да лъжат колчем дума излезе от устата им. Да би ги видял, и Гьобелс би им завидял. В еуфорията си покрай подарената им изборна победа обаче не се сетиха, че движението на планетите на небосвода не може да бъде купено и краят им е предопределен.

През юли 2021-ва, почти една година предварително, написах в хороскопа си за  юни 2022-ра, че „зациклилото управление на държавата може да потърси спасение чрез смяна на министри или дори правителството да подаде оставка“. Случи се.  И министри смениха, и правителството подаде оставка на 27 юни, но продължи в агонията си да съсипва държавата. До последния си ден не спря да руши.

В началото на декември 2021  г. бях категорична, че през 2022  г. ще има предсрочни избори, защото правителството на Петков има живот между четири и шест месеца. На 7 февруари казах, че юли ще е месецът, в който правителството си отива.

За изход от политическата криза е още рано да се говори, защото е възможно и задълбочаването й. Обществото в България е в състояние на тиха,
словесно агресивна гражданска война. Омразата и противопоставянето между хората са изявени. Не се знае някое дребно камъче до какъв конфликт може да доведе.

– Вещаят ли звездите по-добри дни за България в близко време, или ни чакат избори до дупка и дълго управление на Румен Радев със служебни кабинети?

– През 2020 г. написах, че пред България са девет години на негативно развитие, страдание, лишения. Сега сме в третата от възможните девет. Дали ще видим светлината в тунела към края на 2023 г., или не, надявам се да покажат резултатите от предстоящите избори.

Дотогава отново Радев управлява. Четири пъти този човек получи златен шанс да покаже интелектуална зрялост, визия и мащаб на политик и държавник, но все не му се получава. От което пати народът. Спечели войната с Борисов и вместо да избере най-кадърните от кадърните хора за служебното управление, за да докаже че критиката му към Борисов е основателна, той сякаш кастинг за измамници и некадърници направи. Че и глупави и с диагноза „патологичен лъжец“ на някои от тях.

Имаме за президент човек без потенциал да управлява държава, който умее да руши, но не и да съзидава, такива са му астрологичните характеристики. Човек, възхваляващ измамниците и прикриващ конституционното закононарушение на Кирил Петков. Сам се причисли към шайката на закононарушителите, а сега, прогледнал, търси начин да се разграничи от измамниците. Мисля, че е наивно от този човек да очакваме позитивно управление, колкото и служебни кабинети да назначава в годините до края на неговия мандат.

– Слави Трифонов за трети път проваля парламент. От какви сили е движен той – болно его, злоба, мъст, комплекси… или просто изпълнява нечия поръчка? Каква беше неговата „мисия“ в политиката и изпълни ли я той?

– За да разберем неадекватното и рушително за мнозинството, но правилно според него, поведение на Слави Трифонов, трябва да погледнем с очите на съдбата. Този човек има изискване да живее извън България, което не е спазил. Наказателната му бариера вече е паднала и той е потърпевш от лични, професионални и здравословни проблеми. Най-важното в случая е, че мисловният му процес е променен и заради наказанията, които търпи, всяка негова мисъл, разсъждение, заключение са в полето на друга реалност, неразбираема за околните, но логична за него.

– Самоуби ли се политически ИТН, която предаде избирателите си, и ще изпадне ли от следващия парламент?

– Гласуващите за ИТН са особена категория хора. Не бих се учудила, ако Трифонов успее да задържи достатъчно електорат с революционните речи по своята телевизия, за да не изпаднат от 48-ото НС, въпреки че на този етап са около и под бариерата на 4-те процента.

Още първото ми астрологично изчисление за ИТН показа, че са партия еднодневка. Ако говорим за самоубийство, датите им на учредяване и регистрация ги самоубиха. Към настоящия момент животът на ИТН е само 24 месеца. Неизбежно партията върви към своя залез.

– Всички политици плашат българите с извънредно тежка зима. Това реална опасност ли е, или просто начало на предизборната кампания?

– Като Виденовата зима втора няма да се случи, освен ако някой нарочно не иска да има. Предизборната кампания върви, но и зимата ще е тежка преди всичко заради летящите нагоре цени на всичко, но не води до липсата на каквото и да е.

Инфлацията в България тръгна още от първото служебно правителство през 2021 г., войната в Украйна я увеличи, а некадърното управление на Петков, Василев и сие й даде крила. Ако тежката зима е по отношение на отоплението, най-потърпевши ще са столичани и големите градове с централно отопление. Но над 50% от домакинствата се отопляват с дърва и въглища, над 40% са на ток, само няколко процента от домакинствата са на газ. Още преди отоплителния сезон много семейства ще декларират, че се изключват от топлофикациите и ще преминат на ток, че както върви, кредити трябва да взимат, за да си плащат сметките. Големият проблем е с бизнеса, който работи на газ и няма как да прави икономии.

Мнението ми не като астролог, а като икономист е следното. Съдбата отново дава шанс на Радев да се докаже като милеещ за народа управник. Сега той командва чрез служебното си правителство. Първо: да разпореди евтиния ток от Козлодуй да остане за домакинствата и бизнеса. Народът не се интересува от миксове и либерален енергиен пазар на ЕС. Имаме евтин ток, но го изнасяме с голяма печалба, с която се компенсират бизнеса и домакинствата, но се стимулира инфлацията. Второ: приемаме плащане в рубли на газа и приключваме проблема с доставките на този етап, за цената – допълнително. Фирми от Германия, Франция, Австрия, Гърция чуваме, че го правят. Не, ние сме лоялни към Европейския съюз, а не към България. Толкова лоялни, че чак    Борисов поиска на 11 юли НС да гласува закон за забрана на внос на газ от Русия, въпреки че ЕС не го е забранил. Очевидно за Борисов не е унижение да бъде изтривалка пред чуждо посолство, ако му се гарантира връщане във властта. Цената на бензина може да спадне поне с лев заради руския петрол, преработван в Бургас.

Това може да се случи ако президентът събере смелост и застане на страната на народа, а не на страната на своите зависимости.

– Според някои социологически проучвания е възможно „Продължаваме промяната“ отново да бъде първа политическа сила на предсрочните избори, според повечето пък ще спечели ГЕРБ. Какво показва вашият астрологичен анализ?

– Ако „Продължаваме промяната“ бъдат първи на изборите, изводът е само един. Тези, които манипулират изборните машини, смятат народа за тъпоумно добиче, с памет на глухарче и си развяват байрака на далаверите. Неслучайно още миналата година предупредих, че ще дойде момент двамата измамници да бъдат принудени да бягат през един океан разстояние. Народът е инертен, овчедушен, но избухне ли, руши безпаметно.

По естествен път, без манипулации ПП ще са около границата на изпадането от парламента. Всичко над 5-6 % ще е резултат на измама.

Машинното гласуване не е отменено. Изборите отново ще бъдат манипулирани. В чия полза – все още не знам. Ще разберем по изборната подредба на компютърно стимулираните и ощетените формации, сравнени с астрологичното ми изчисление.

Ако сме наивни идеалисти и вярваме, че гласуването с    машини не допуска манипулации, тогава е ясно – ГЕРБ отново ще е първа политическа сила. А аз ще повярвам, че ГЕРБ наистина искат властта, ако се наложат и ЦИК разпореди да се броят и контролните разписки, които остават след машинното гласуване.

– Имат ли политическо бъдеще Кирил Петков и Асен Василев?

– В нормална държава този въпрос е немислим. Те могат да бъдат само част от миналото. В България обаче, ако кукловодите решат, че все още имат изгода от двамата измамници и антуража им, като нищо ще им осигурят значимо присъствие в следващия парламент. Астрологичната ми категоричност още когато създадоха своята формация беше, че това е еднодневка, предвещаваща негативни последици за България. Казах, че управлението им ще ускори кризата в България и задълбочи разрухата, защото „почтените“ Петков и Василев са жадни за власт и пари.

Отсега да кажа – ако Петков и Василев получат възможност да преговарят за участие в следизборна коалиция, вместо да са приласкани клиенти на прокуратурата, трябва да сме подготвени за нови предсрочни избори през 2023 г.    Запомнете думите ми, за да няма изненадани догодина.

– Какви са астрологичните аспекти за неуморимата Корнелия Нинова, преброени ли са дните й в политиката?

– Че са преброени, е ясно. Колко ще бъдат, зависи до какви дълбини на лично морално падение ще се срине и какви апаратни хватки ще приложи само и само да има власт. Тази жена е неустоимо алчна за власт. Не се колебае да отстрани всеки, в когото се усъмни, че може да пожелае нейното място. А и се е обградила със сервилни ласкатели и подмазвачи, тъй че вкупом си унищожават партията, при това не отсега, а още от май 2016 г., когато избраха Корнелия Нинова за лидер на БСП. Тогава написах, че заради датата, на която е родена, ще срине БСП до унищожението й. Факт, а предстоящите избори ще са още по-горчив хап за столетницата.

На последните избори предупредих по никакъв начин БСП да не се обвързват с „Продължаваме промяната“, защото ще предизвестят недалечния още по голям срив на партията. Но как г-жа Нинова да откаже власт? Все едно наркоманът да откаже наркотик.

– През декември миналата година казахте, че сте разочарована от Бойко Борисов и че звездите вещаят политическото му пенсиониране. Има ли промяна в мнението ви сега?

– Не е възможно да има. Аз съм безкрайно компромисен човек, но до време. Приключа ли отношенията си с някого, той за мен повече не съществува. Три пъти предаде мен и България, като плъх се скри, когато трябваше да тръгне по астрологичната пътека, водеща го към четвърти мандат.

За политическото пенсиониране на Борисов пиша от октомври    2020 г. – за благото на ГЕРБ трябва да направят Борисов почетен председател на партията и ако искат да го командироват представител в ЕНП. Време е  друг да поеме кормилото. Кадърни жени и мъже в ГЕРБ има достатъчно.

– Възможно ли е Борисов отново да стане премиер?

– Чудо трябва да се случи, за да се върне Борисов във властта. Докато беше под крилото на съдбата, чудесата му се случваха, но времето им мина, веднъж заради неговото нарцистично поведение, умело ласкано от сервилни хора около него, величаещи го едва ли не до Бог в земно тяло. Прекалено се дискредитира от протестите през 2020 г. А предателското спрямо България гласуване за отмяна ветото на Северна Македония, което ГЕРБ наложи и нищо не се е променило, за да отпадне, го остави съвсем без авторитет на държавник, като го превърна в готова на всичко за власт марионетка.
Втори път заради насилствената промяна на мисловния му потенциал.

В разгара на протестите през 2020 г. написах, че двата близнака в личността на Борисов – този на държавника и този на човека, са в силно противоречие помежду си. Написах, че ако двата близнака в него намерят допирната точка и, дай Боже, това да е преди 2024 г. в най-добрия случай, връщането му в политиката е гарантирано. Уви, държавникът и човекът са все още на противоположни позиции.

За разлика от чужбина никой в България не обърна внимание на думите ми отпреди две години. Те не са художествено остроумничене, а тъжна действителност.    От есента на 2020 г. Борисов е друг човек с малко допирни точки с Борисов отпреди това. Тялото е същото, мисловният процес е друг, мащабът е смален, дребнотемието му е в речника, възбудени са негативни качества на личността, които до този момент са били потиснати. Сега Борисов е готов на всякакви съглашения и дори самоунижения, уж мъдри решения, само и само да се върне във властта.

Борисов обикаля като цветарка по села и градчета, страх го е от София, и хората виждат, чуват и усещат, че това е различен човек. Затова ГЕРБ, дори и първа на изборите, няма да скочи в резултата. Да беше Путин, щяхме да си кажем – двойник обикаля държавата и различието личи. Но Борисов двойник няма, само раздвоение.

– Какъв астропортрет бихте направили на новия играч Стефан Янев и преувеличени ли са шансовете на партията му „Български възход“ да размести пластовете?

– Стефан Янев е роден на дата, съградила в годините противоречив характер на импулсивно-чувствителен човек, на моменти емоционален до степен да допуска грешки в думи и действия заради прибързаност, която му вреди, и всичкото това прикрито зад спокойно лице с овладяна мимика.

Съдбовният му път в противовес на датата му на раждане го орисва на съдбовно подчинение, такт, търпение, умение да се изчаква, за да потисне заложената му импулсивност и прибързаност, което е в негова полза. Склонен е да прави непоискано добро, което често му се връща като зло. Негов негатив е, че в търсенето на разбирателство не е изключение да се примирява с исканията, които му отправят, и да застава срещу себе си, срещу разбиранията си, от което впоследствие пати и страда.

Като представител на Риби в съчетание с нумерологичните му заложби той е загадъчен, вглъбен в себе си романтик, който винаги иска да знае какво се случва не само под светлините на прожекторите, а и зад кулисите, особено там, в полумрака на сенките и в тъмата на невидимия живот. В тази тъма обаче неговата прибързаност се случва да гради образи, различни от видяното, и като следствие действията му са неползотворни.

Партия „Български възход“ все още няма съдебна регистрация, тъй че астрологичните ми изводи са въз основа само на няколко дати и часове, които, странна наивност, от формацията се опитаха да скрият. За часовете говоря.

Оформя се образът на партия на крайности. От една страна, ще са целеустремени, волеви, винаги готови за действие, не винаги премислено. От друга, ще са твърде лабилни и дори инертни. Това означава, че моментът на действието обичайно ще се разминава с правилното време за неговото осъществяване. Постоянно ще са в състоянието да ходят над пропаст, понякога с вързани очи. Съдбата може да им даде крила и да постигнат дори за тях неочаквано бърз успех, но не е изключено и светкавично да ги захвърли в пропастта на партиите, съществуващи само на хартия, с моментно настояще и без бъдеще. Датата на регистрацията в съда ще промени някоя от заложбите, но дали за добро или за зло, ще видим.

– А какви са перспективите за Костадин Костадинов и опасен играч ли е той? Според социолозите „Възраждане“ може да удвои резултата си на следващите избори?

– Опасен играч за кого? За БСП или за сините комунисти от ДБ. По естествен път за първа или втора политическа сила „Възраждане“ няма потенциал, както и никоя българска партия, която милее за България, но ни натрапва руското знаме на всяко свое събитие. Също като БСП.

Все пак има възможност в предстоящите избори „Възраждане“ да си увеличи резултата, който може много да зарадва Костадинов, ако се броят хартиените отрязъци при машинното гласуване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене