В „Пирин“ /ГД/ чакат нов спонсор преди първия домакински мач

Велин Низамов започна тренировки със своите съотборници в „Пирин“ /Гоце Делчев/, след като получи разрешение от лекарите да увеличи натоварването. 21-годишният полузащитник отново е на разположение на старшията Димитър Крушовски след контузия, получена в края на юни. Оттогава роденият в с. Огняново футболист бе извън сметките на наставника и пропусна на практика цялата подготовка. Това предопределя и евентуалното му отсъствие от игра в събота срещу „Сливнишки герой“.

Все още нищо не е ясно около Петър Лазаров. Опитният халф е аут заради травма, която провали летните му занимания.

Докато наставникът на неврокопчани търси най-добрия вариант за старта на сезона пред собствена публика, на стадиона в Гоце Делчев текат последните ремонтни работи. В административната сграда се извърши освежаване на канцелариите и част от стаите от жилищния фонд, с който разполага клубът. Освен това се поправят счупените седалки през миналия сезон. Сменена бе и тревната покривка на някои от невралгичните места на терена. До първия мач се очаква да пристигне и новата екипировка на състезателите.

„Надяваме се в събота да можем да обявим официалното влизане в правомощия на новия спонсор. Хубавото е, че се свърши доста работа през лятото не само от играчи и треньори, а и от нас. За съжаление имаме известни проблеми в състава с оглед контузиите на някои момчета, но да се надяваме, че по-скоро нещата ще бъдат максимално добре. Все пак имаме малка надежда да можем да ползваме Велин Низамов срещу „Сливнишки герой“, но старши треньорът Димитър Крушовски ще има последната дума“, коментира председателят на управителния съвет на „Пирин“ /ГД/ Андон Смилянов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене