Какво направи Андрей Гюров като водач на листата от ПП за Пиринския край?

…. ами нищо. Някой от читателите на Топ Преса сеща ли се, какво направи водачът на листата от управляващата партия за своя – Пиринският край? Няколко снимки, куп обещания и … нищо на квадрат. Първите месеци му трябваха да се ослуша и огледа – ок. Следващите месеци му трябваха да се намърда на някой ключов пост – я за шеф на БНБ, я за председател на парламента… Не стана! Последните месеци отдаде за борба да се запази властта на ПП, ДБ и неговия идол Кирил Петков. За Благоевград и общините от 1 МИР – Благоевград не остана време, това ще каже сега – убедени сме.

Познатите мантри отново ще бъдат обнародвани – тъкмо задвижил няколко проекта, тъкмо щял да докара няколко големи инвеститори, тъкмо щял да осигури финансиране за ключови стратегически обекти пари и … мафията свалила Киро от власт. Да, ама нали всички знаем, че това е само прах в очите. Има и такива, които ща кажат – той е млад и красив за това ще му простим. Като е млад и красив да се запише в „Ереенът“ или като нова звезда в Гей порното, а не в политиката. В политиката само реалните резултати дават бъдеще, Андрей!

Само преди дни оня жалкия екс министър Сандов, посече напълно незаконно и некадърно развитието на АМ Струма. Нормално е той е от ония от ДБ, които вземат пари за да провалят тези проекти. Но къде е Гюров? Той е избран народен представител да защитава интересите на област Благоевград? Какво е мнението му, що мълчи… И той ли ще вземе кинти от НПО – тата на Прокопиев чиято пътеводна светлина е една – далавера от която не получиваме, я обявяваме за корупция и мафия.

Гюров, ти си на ход!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене