ЦВЕТЕЛИНА УЗУНОВА Е В ЖУРИТО НА СВЕТОВНИ НАГРАДИ ЗА УСПЕЛИ ЖЕНИ

Неврокопчанката Цветелина Узунова, водещ пиар експерт у нас, стана член на журито на световния конкурс за жени в бизнеса STEVIE AWARDS. Тя ще оценява проекти в медийния бранш – медии и социални мрежи, създадени от или за жени.

„За мен това е голямо признание. От Ню Йорк ми се обадиха в края на миналата година с покана да се включа като член на международното жури през 2022г. Приех с голяма радост, защото ще видя какви идеи и проекти имат успели жени от целия свят. Сега собствениците на конкурса ми съобщиха, че са селектирали рекорден брой номинации, вероятно ще се наложи да прегледам и оценя над 100 проекта. Ще се радвам сред тях да има и на българки“, заяви специално за Топ Преса Цветелина Узунова.

Ще припомним, че тя е носител на същата награда през 2013г., когато беше издател и главен редактор на луксозно дамско списание Business Woman, към което имаше сайт, академия за обучения и неправителствена организация за успели жени. Проектът приключи през 2015г. Преди няколко месеца екипът на Узунова го възроди като начало с нов сайт BWoman. Неотдавна тя съобщи, че вече работят по провеждането на първата Балканска женска конференция в София. В организацията ще се включат и успели дами от Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене