Време е бежанците от Украйна да признаят от какво бягат!

Драги ми украинските бежанци… Защо не казвате истината???
Днес искам да попитам бежанците от Украйна – Защо не казвате истината на народа ни? Все пак сте приютени и обгрижвани в нашата държава. Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии? То и вашите са такива – бълват случки отпреди пет, шест години. И всъщност от кого бягате? Нямате ли чест и достойнство да кажете в ефир истината???
Истината е, че бягате не от Путин, а от вашия фашистки режим❗ Бягате от репресиите на многобройните си фашистките организации в Украйна и от зеленото човече – което е все пияно, дрогирано и непредвидимо в реакциите си? Или може би и вас купиха и ви научиха какво да говорите , кога да плачете???
Че инак няма безплатни апартаменти, детски градини и дрехи с етикети . Няма и джобни по 40 лева на ден. Това са детските на българско дете за месец. А откъде мислите се вземат тези пари и цялата ви издръжка по хотели и къщи за гости? Не от чекмеджета, или милиардите на депутатите в чужди банки. Не! От нас се вземат – от нашите мизерни спестявания и доходи, от нашите данъци и всекидневни глоби, от смешните пенсии на нашите родители .
Та поне заслужаваме да кажете истината. За да не ни карате да мразим и обвиняваме братята руснаци, които в момента приютяват ваши сънародници в Русия и доставят камиони помощи за украинците във вашата страна.
Ние това ли заслужаваме? Аз ви питам – за 8 години фашизъм тъй ли не разбрахте, че сте натовска колония❓ Ние за няколко дена разбрахме за десетките ви натовски бази и генетични лаборатории. Вие пък как така не разбрахте, че в тези лаборатории се прави хубавия райски газ, с който тровят българското небе натовските самолети. Правят се и редица генетични експерименти и производството на вируси, едни от които са короните – морони.
Как не вдигнахте глава пък да кажете и всички да разберем що за ционизъм има в Украйна и че народът е в опасност? Не, не приемам вашето бягство в момента, защото е основано на лъжа и е за сметка на изстрадалия и крайно беден български народ.
Не приемам това, че вие разделихте българите в този момент. И ползата от вас ще бъде, че ние няма да допуснем чак такива измети да ни управляват. Ще бъдем бдителни и осторожни от сега нататък и ще преценяме кой да ни управлява.
Ще се борим до край и ще бъдем честни. Честни пред себе си и пред България. Защото ние сме БЪЛГАРИ. Много различно нещо сме, да знаете. Оцелявали сме и в по-трудни времена и сега ще оцелеем. Това е от мен. Обичам ви, БЪЛГАРИ!
И теб, БЪЛГАРИЯ!!!!
Наско Пенев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене