Марковите спортни магазини също започнаха с намаленията и детски маратонки от 300 лв. в момента излизат към 100 лв.

Вечерни новини! Всичко за морето тръгна надолу. Джапанките вървят по 10 лв., слънчевите очила на половин цена

Впоследния ден на юли всичко за плажа тръгна надолу,пиша читател бил в един от големите търговски центрове в столицата. Магазините обявиха намаления от 50%, а на някои места и от 70%.

Докато в традиционните вериги за дрехи има единични намаления, бутиковите магазини за бельо и всичко под блузата обявиха дискаунт на цели щандове. Всичко за плажа е надолу, обясниха консултант продавачите на влезлите клиенти.

Бонус
При това като бонус към написаната в червено цена, предварително намалена, магазинът давеше още 20% отстъпка. Така само бикините на бански костюм от скъпа материя от 60 лв. падат на 16 лв.

Няколко пъти по-евтини вече излизат сламени шапки, плетените чанти, които това лято са хит, както и джапанките. Дамските вече вървят от 10-11 лв. надолу. Детски сандали пък с намаленията излизат около 5-6 лв. на много места.

Маратонки
Марковите спортни магазини също започнаха с намаленията и детски маратонки от 300 лв. в момента излизат към 100 лв.

Любителите на снобарски слънчеви очила в момента могат да се възползват от намаления на топмарки, които от 800 лв. са паднали на 400 лв. Тези очила, които са от по-среден клас, са с по-малки ножици на дискаунт и от над 100 лв. се продават за около 90 лв.

Аксесоари
В бутиците за аксесоари красиви портмонета от екокожа от 100 лв. са стигнали цени от порядъка на 50 лв., а тези, които са били около 60, в момента могат да се купят за по трийсетина лв. Много от тях са с удобни подразделения, като има и тип бизнес модели. Те са по-обемни, но събират заедно и документи, и раздели за дребни пари и за книжни, а някои от тях имат място и за мобилен телефон и червило с малко шише парфюм.

Бутиков магазин, който предлага световна марка бижута със скъпи кристали, обеща, че намаленията, които трябваше да приключат в последния ден на юли, вероятно ще бъдат удължени и през тази седмица. Така пръстен с красив кристал в момента е възможно да се купи само за 113 лв.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене