Няма следа от мъжа, който наръга жена си на спирка в Мусомища

полиция-васил митов

Повече от 24 часа полицията търси без резултат мъж, който нападна и наръга няколко пъти жена си на автобусна спирка в гоцеделчевското село Мусомища. „Няма място за притеснение сред местните хора, взели сме всички мерки, за да го заловим. Явно е осъзнал какво е направил и се е укрил, продължаваме да го издирваме“, каза за standartnews.com шефът на ОД МВР – Благоевград Васил Митов.

Полицаите са проверили домовете на роднини и близки на Георги Б., но той не е бил там. Претърсват се запустелите и изоставени постройки в региона, както и гористите местности край Мусомища. Има вероятност беглецът да е преминал на „зелено“ границата с Гърция. Георги бил пиян и за пореден път вдигнал скандал на бившата си жена, с която са разделени от 4 години. Той нападнал 52-годишната Калинка Бабанова около 5.20 часа сутринта в събота на автобусната спирка в Мусомища. Жената чакала автобуса, за да отиде на работа в шивашка фирма в Гоце Делчев. Имало и други нейни съселяни на спирката. Никой обаче не очаквал Георги да измъкне от якето си нож. Той забил острието няколко пъти в корема на жена си. Калинка опитала да се защити, но получила порезни рани по двете ръце. Тя се свлякла на земята, а мъжът офейкал в неизвестна посока, като я зарязал в локва кръв.

Пострадалата е откарана с линейка в болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев, с реална опасност за живота. Настанена е за лечение в реанимация. Тя е с голяма кръвозагуба, има вътрешен кръвоизлив. За щастие няма засегнати вътрешни органи. Наранени са само мускулите, има хематом в корема.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене