Вечерни новини! Опашка пред спалнята на „Промяната“: Партия 0,0001% предлага коалиция на партия 23%

Няколко часа след като шефът на парламентарната група на БСП Георги Свиленски обяви, че партията връща мандата и вървим към избори, някаква извънпарламентарна формацийка пробута в някои медии декларация.

„Отговорно заявяваме, че ще предложим общо явяване на „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ /ПП/, като естествено продължение на усилията на гражданите, които свалиха режима на Борисов“, се казва в позицията на Движение „Ние идваме“.

Вероятно написалият обръщението е бил активен комсомолец, а на по-дърти години пък е прозрял, макар и със закъснение, че Бойко Борисов е една от злините на България след 1989 година. Правилно си е отворил очите творецът на декларации. Както се казва – още един от нашия отбор срещу Винету.

Всичко хубаво, ама къде е логиката партия с 0,0001% обществена разпознаваемост да поведе коалиционното хоро с участието на партията, която още на старта на Избори`2023 събира 23 на сто подкрепа от избирателите.

Освен това, най-видимото за формацията, която стои зад позицията, е нейният файтонен формат – няколко келепирджии, които минали през няколко партии.

 

Едно време тези същите, които сега се натискат на „Промяната“, гледаха влюбено и Бойко Борисов. Като не падна келепир, го намразиха.

В България човек трябва да очаква и неочакваното, особено в политика. В това число и коварни предизборни дарове от Борисов за ПП. Е, вярно е, че тези, „Идващите“ или пък ДБ са цифром и словом 1 една /каруца/ и ще бъде тъпо да ги закачим за теория на конспирациите а ла „Троянски кон в „Промяната“, ама е достатъчно е да изхождат скандали и скандалчета. Особено в коктейл с другите, които мечтаят да са под завивката на „Промяната“ – групата „Демократична България“.

Нерде 0,0001, нерде 23!

Какво пък толкоз, би реагирал бай Ганьо. И, разбира се, би станал член на „Идващите“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене