ХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ

ОВЕН

Доб­ро­то влия­ние оказват някои фак­то­ри в сряда, които съз­да­ват ус­ло­вия за гра­див­ност в дей­ствия­та и изо­бре­та­тел­нос­т. Но, от дру­га стра­на, мно­го ярко е из­ра­зе­на лич­на­та ви ек­спан­зив­ност, коя­то пре­чи на ут­вър­жда­ва­не­то ви. Тя при­чин­ява нес­по­кой­ствие и во­ди до риск или до за­поч­ва­не­то на нов проект, без да е за­вър­шен пре­диш­ният.

ТЕЛЕЦ

Сряда ще до­не­се някои неп­рия­тнос­ти за Тел­ци­те в сфе­ра­та на де­ло­вия жи­вот чрез из­бра­на­та от вас край­на по­зи­ция. Ред­но е да из­бягва­те край­нос­ти­те, спе­ку­ла­та, ха­зар­та и склон­нос­тта към ава­нтю­рис­тич­ни дей­ствия, към кои­то днес мно­зи­на са го­то­ви да при­бег­нат. Из­вес­тни шан­со­ве за ус­пех пред­ла­гат об­щес­тве­ни­те кон­так­ти.

БЛИЗНАЦИ

Близ­на­ци­те са ог­ра­ни­че­ни в дей­ствия­та си днес и не би­ва да на­сил­ва­те си­туа­ция­та и въз­мож­нос­ти­те си. Оне­зи, кои­то се стремят на всяка це­на да ре­шат проб­ле­ми­те, ще се сблъс­кат с неп­рео­до­ли­ми труд­нос­ти, а в някои слу­чаи е въз­мож­но да си нав­редят фа­тал­но. Някои от вас имат доб­ри въз­мож­нос­ти за слу­жеб­на из­ява. Ще нап­ра­ви­те доб­ра сдел­ка.

РАК

У мно­зи­на от Рак е сил­но из­ра­зе­на лю­бов­та към нау­ка­та и из­рас­тва­не в ка­рие­ра­та. Же­ла­ния­та и стре­ме­жи­те ви са на­пъл­но раз­би­рае­ми, но са­мо с же­ла­ние ни­що не се пос­ти­га. Наис­ти­на по­ве­че­то от вас имат съв­сем реал­ни ос­но­ва­ния за со­циа­лен и ду­хо­вен рас­теж, но чес­то са­ми­те вие сте спи­рач­ка за те­зи пос­ти­же­ния.

ЛЪВ

Твър­де теж­ка е та­зи сряда за мно­зи­на, за­що­то ще се сблъс­ка­те със си­туа­ции, кои­то край­но ще ви из­нервят и раз­гневят. Въз­мож­но е да бъ­дат пре­диз­ви­ка­ни от твър­дог­ла­во­то упо­рство на чо­век, с ко­го­то трябва да про­ве­де­те де­ло­ви раз­го­вор. Не ви лип­сват въз­мож­нос­ти за реа­ли­за­ция, но трябва да за­па­зи­те са­мооб­ла­да­ние и да дей­ства­те.

ДЕВА

От ро­де­ни­те под Де­ва се­га поч­ти всич­ки са дос­та нес­по­кой­ни и до­пус­кат греш­ки в дей­ствия­та си. У мно­зи­на же­ла­ние­то за при­до­бив­ки взи­ма връх и во­ди до лип­са на реа­ли­зъм. По­ло­жи­тел­ни кон­так­ти няма да ви лип­сват и до­ри при­до­бив­ки, но ед­ва ли ще се за­до­во­ли­те са­мо с пос­тиг­на­то­то. Трябва да бъ­де­те по-въз­дър­жа­ни.

ВЕЗНИ

Труд­нос­ти­те не ви на­пус­кат и днес, но вът­реш­ният жи­вот и изо­бре­та­тел­на­та ви мощ са най-доб­ро­то оръ­жие сре­щу неус­пе­хи­те. Не точ­но те са те­ма­та на днеш­на­та сряда, а по-ско­ро ус­ло­вия­та на ог­ра­ни­че­ния, кои­то ще при­нудят мно­зи­на да търсят из­ход от съз­да­ло­то се по­ло­же­ние. Съ­щес­тву­ват доб­ри фи­нан­со­ви въз­мож­нос­ти.

СКОРПИОН

В мно­зинс­тво­то си Скор­пио­ни­те са тре­вож­ни в сряда. По­ло­жи­тел­но­то раз­ви­тие на де­ла­та ви не за­ви­си от лич­на­та ак­тив­ност. Стра­нич­ни фак­то­ри за­дър­жат ус­пе­ха и прос­то трябва да из­ча­ка­те от­ми­на­ва­не­то на неб­ла­гоп­рия­тно­то влия­ние. То­ва ни­как няма да ви за­ба­ви, твор­чес­кият по­дем е на­ли­це за голям про­цент от Скор­пион.

СТРЕЛЕЦ

Тру­дос­по­соб­нос­тта и про­фе­сио­нал­ни­те ка­чес­тва са на по­до­ба­ва­ща ви­со­та у Стрел­ци­те днес. Ни­как няма да ви е труд­но да ре­ши­те някои мъч­ни въп­ро­си, кои­то ви за­ни­ма­ват от дъл­го вре­ме и ве­че са се пре­вър­на­ли в проб­ле­ми. При кон­так­ти с ад­ми­нис­тра­тив­ни ин­стан­ции е по-доб­ре да пол­зва­те чуж­да на­ме­са, за да има­те пъ­лен ус­пех.

КОЗИРОГ

В сряда на мно­зи­на от Ко­зи­рог се на­ла­га да за­пазят спо­кой­ствие, за да мо­гат да из­вле­кат мак­си­мал­на пол­за от раз­ви­тие­то на про­це­си­те, ха­рак­те­ри­зи­ра­щи де­ло­ва­та и про­фе­сио­нал­на об­ста­нов­ка за деня. Се­га тя е ди­на­мич­на, но вие трябва да не се ув­ли­ча­те в то­зи ри­тъм. Съ­щес­тву­ват неб­ла­гоп­рия­тни по­ка­за­те­ли, които са във ваша вреда, ако действате прибързано.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­леи­те не се чувс­тват мно­го доб­ре, но мно­зи­на ще трябва да се пре­борят със здра­вос­лов­но­то не­раз­по­ло­же­ние или не­же­ла­ние за ак­тив­ни дей­ствия и да ра­ботят за лич­ния си нап­ре­дък. Си­лен твор­чес­ки заряд при­те­жа­ва­те и трябва да за­поч­не­те из­граж­да­не­то на ба­за за из­ява­та му. Не из­пълн­явай­те ра­бо­та­та си ме­ха­нич­но, проявете креативност.

РИБИ

За Ри­би­те сряда ще бъ­де неу­до­бен ден по­ра­ди не­въз­мож­нос­тта да дей­ства­те спо­ред на­ме­ре­ния­та си. Проб­ле­ми­те се­га са свър­за­ни с до­ма. Дру­ги от вас из­пи­тват уда­ри­те на неб­ла­гоп­рия­тна­та со­циал­на об­ста­нов­ка, в коя­то са при­ну­де­ни да се борят без­спир­но и за най-мал­ки­те при­до­бив­ки. Необ­хо­ди­мо е да за­па­зи­те спо­кой­ствие, за да се съхраните.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене