Хороскоп за 24 юли

ОВЕН

През този ден много ще ви се иска да направите забележка на своя любим човек, да го насочите в правия път и въобще да му обясните, че не е прав. Вероятността да бъдете разбрани е много малка, защото думите ви няма да се възприемат адекватно. Събота е добра за пътуване и екскурзии.

ТЕЛЕЦ

Днес не е препоръчително да спорите с хора от вашия служебен кръг, дайте им възможност, макар и за малко, да почувстват своето превъзходство пред вас. Само така ще запазите някакви добри взаимоотношения. За някои физическите натоварвания ще се отразят негативно на здравето им, не се престаравайте да свършите всичко днес.

БЛИЗНАЦИ

Никой не е казвал, че любовта е оцветена в розово. По пътя си може да срещнете и голямо неразбиране по даден въпрос, което ще увеличи разочарованието ви от човека до вас. Би било добре днес да не влизате в излишни спорове да доказвате правотата си. Няма да бъдете разбрани правилно. Оставете сериозните разговори за друг ден.

РАК

Готови сте да се впуснете в романтично приключение. Време е да промените нещо в ежедневието си и тъкмо сега е моментът да начертаете приоритетите си и да си направите планове за бъдещето и как да достигнете пълна хармония в отношенията с любимия си.

ЛЪВ

Прекарайте в семеен кръг тази събота. Укротете ентусиазма си, забравете старите обиди и отдайте цялото си внимание на любимите си хора. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт.

ДЕВА

Девите ще предприемат решителни действия за кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Близките ви хора не разбират вашите стремежи, а вие нямате желание да им обяснявате.

ВЕЗНИ

В събота на Везните ще им е все едно кой какво мисли за тях, единствено ще ги интересува любим човек – неговото щастие, а всичко останало ще се окаже просто някаква дреболия, за която няма дори да искате да мислите.

СКОРПИОН

Общуването с приятели или с бивши съмишленици може да стане важна съставляваща част на плановете ви за деня. Някои от Скорпионите ще се отдадат на отдавнашни увлечения и ще им намерят оригинално приложение. Целеустременост, оригиналност, както и опора на авторитетни връзки могат да бъдат много ефективни за вас.

СТРЕЛЕЦ

Раздразнителни са повечето от Стрелец поради нестабилност на емоционалния фон. Практически е невъзможно да ви се угоди, макар че близките ви често се опитват да направят това. Постарайте се да отделите важното от второстепенното и да затворите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните, не бъдете прекалено придирчиви.

КОЗИРОГ

Козирози, направете всичко, което е по силите ви, за да реализирате своите идеи. Събота е благоприятна за разговори с хора, на които да ги изложите. Те ще са настроени положително към вас и по-лесно ще ги убедите в искрените си намерения. Други от вас в събота да се заемат с хобито си, което са изоставили поради ангажименти. Това занимание ще ви успокои и отпусне.

ВОДОЛЕЙ

Събота за мъжете Водолеи е наситена с много любов и романтика. Ще се отдадете на любимия си човек, когото ще обградите с цялото си внимание. С близките са възможни малки разногласия, които ще породят конфликти. Старайте се да не допускате нажежаване на страстите и лошият мир е за предпочитане пред кавгата. Застой при онези, които се занимават със строителство. При други динамиката на деня ще определи тяхната активност.

РИБИ

За Рибите събота ще е емоционална и вълненията ще затруднят съсредоточаването ви върху дейности, изискващи внимание. Очертава се сложен и напрегнат ден. Не са изключени разногласия с колеги и приятели, както и конфликти с шефовете. Обстоятелствата ще ви накарат да подходите според случая. Не заемайте емоционално обвързани позиции.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене