Накарайте половинката да Ви иска повече от всякога

Често говорим за това как бихме могли да имаме по-добър интимен живот или по-добра връзка. Но колкочесто споделяме най-искрените си желания и обсъждаме най-неудобните въпроси?

Понякога всички имаме нужда да внесем малковълнение в любовния си живот. Добрата новина е, чеима много секси, забавни игри, които да играете с гаджето си. Случвало ли ви се е да прекарате цял ден с приятеля си и да се чудите какво да правите? И двамата се обичате много, но в един мързеливследобед може да стане скучно дори в най-добратакомпания. Ако нямате планове да излизате от вкъщи и все пак искате да се забавлявате у дома, може давключите палави игри в спалнята. Това е и моментът дасе отпуснете и да се насладите на по-нестандартни и нови за Вас ласки. Какво Ви хареса най-много? С каквобихте искали да експериментирате?

Отдайте се изцяло на желанията си

Отделете време, в което да се съсредоточите върхужеланията, нуждите и любопитството на другия. Отървете се от задръжките и ще спечелите нощи, пълнис незабравими спомени. Да си признаем. Колкото и даобичаме партньора си, никоя връзка няма да продължитвърде дълго без привличане или химия. Винаги иманужда от доза флирт и изследване на еротичнитежелания.

Невероятният успех на романа на Е. Л. ДжеймсПетдесет нюанса сиводоказва, че интересът къмБДСМ е всичко друго, но не и рядкост. Този вид игрислужат за различни цели и са чудесен начин даувеличите електричеството до „10“! Практикатаобикновено включва един партньор, който поема по-доминираща роля, докато другият е по-покорен.Темогат да Ви помогнат да се свържете с половинката си, да опитате нова играчка или просто да разнообразителюбовните отношения.

Всеки е различен. Можем да развием една и същафантазия от различни истории както и различнифантазии от едни и същи истории. Някои хора намиратв нетрадиционните игри за възрастни начин да бъдатсвободни, да се развихрят, да се отпуснат и да играятроля, различна от ежедневието им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене