БАЙ ГАНЬО НА МОРЕ: Бой за евтини чадъри

На класическа със своята нелепост ваканционна картинка се натъкна репортер на Lupa.bg на култовия плаж „Нестинарка“ край Царево. Две фамилии родни отпускари се хванаха гуша за гуша за безплатен чадър и едва бяха разтървани от полицията, преди да се изпопребият в името на евтината сянка.

Действието на драмата се разви между тузарските „Реджина Маре“ и „Серенити Бей“, които са разположили по част от плажната ивица чадъри и шезлонги под наем. В близост до мастодонтите достъпът до плаж „Нестинарка“ е свободен и хората могат да плажуват, без задължително да плащат за тези екстри. Именно там се заформи драмата.

Едър мъж и още по-едрата му съпруга в предпенсионна възраст се скараха жестоко с група младежи за правата над престаряло чадърче. Първите твърдяха, че са си го заплюли още от 7 сутринта с хавлия, другите настояваха, че свободната ивица не търпи резервации.

Спорът бързо ескалира и след няколко разменени реплики за тлъстините на възрастното семейство и това какви „курви и разпоретини“ са девойките от по-младата група, едва не се заформи ръкопашно меле. За щастие свидетели на свадата повикаха полиция, която своевременно пристигна на място и раздели агресивните агитки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене