Финална среща на Оперативното бюро за организиране на 60- годишния юбилей на събора за народно творчество „Пирин пее“

Днес в Областна администрация – Благоевград се проведе финална среща на Оперативното бюро за организиране на 60- годишния юбилей на събора за народно творчество „Пирин пее“.
В присъствието на областния управител Валери Сарандев, заместник- областния управител Анита Коцелова, главния секретар Стоян Христов, ВрИД кмета на Община Разлог Венцислав Гърменов, представители на ОД МВР, ЦСМП, ОПУ, РЗИ, ОДБХ, ЮЗДП, ЕРМ-Запад, ВиК, РДПБЗН, БЧК, Военно формирование 26 400 и РТВЦ бяха обсъдени последни организационни въпроси и задачи на отговорните институции. По време на срещата бяха уточнени дежурните екипи от всяка една институция, ангажирана с безопасното провеждане на събора.

Утре /21.07./, областният управител Валери Сарандев, ВрИД кмета на Община Разлог Венцислав Гърменов и представители на гореспоменатите институции ще посетят на място терена за провеждане на събора, за да бъдат определени режимът на преминаване на МПС, контролно-пропускателните пунктове и да се направи оглед на мястото на събора за народно творчество „Пирин пее“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене