Под патронажа на кметът на община Белица, Радослав Ревански за пети път в Белица се провежда Национален любителски крос по бягане „Мечи крос – 2022“

Броени дни до Национален любителски крос по бягане „Мечи крос – 2022“

Под патронажа на кметът на община Белица, Радослав Ревански за пети път в Белица се провежда Национален любителски крос по бягане „Мечи крос – 2022“ .

Стартът ще бъде даден на 23 юли 2022 / събота/ от 10:30 ч.
Участниците ще се състезават на две дистанции 4 км. и 12.7 км. със старт пред сградата на община Белица .
Събитието има състезателен характер в което ще участват мъже и жени. Голямата награда е Купата на кмета / мъже-жени/ за 1-во, 2-ро, 3-то място. Първенците ще бъдат наградени и с медали. Освен това Община Белица е осигурила парични награди: за 1-во място 100.00 лв., за 2-ро място 80.00 лв. и 3-то място- 60.00 лв.. /мъже-жени/. Сдружение с нестопанска цел „Пловдив бяга“ и Парка за мечки са осигурили материални награди и безплатно посещение на Парка за мечки за всички участници.

Ентусиасти от София, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик , Ихтиман, Разлог, Белица ще бъдат на стартовата линия.
При старта всеки състезател ще бъде закичен със знача с логото на събитието.

За всички състезатели по трасето е осигурено медицинско наблюдение, минерална вода и охрана от Районно полицейско управление – Разлог с полицейски участък – Белица. В деня на събитието трасето ще бъде затворено за преминаващи от 10:15 ч. до 12:00 ч. Награждаването ще започне в 13:00 часа на територията на Парка за мечки. Всичко е напълно безплатно и дава възможност на всеки участник да стане част от едно голямо събитие.
Кметът Радослав Ревански и организаторите очакват всички любители на спорта, природата и предизвикателствата да се включат в събитието.
Регистрация в „Мечи крос – Белица – 2022” може да се направи на тел. 07444/2227 от 8:00ч. до 17:00ч. до 22 юли 2022 г. и на фейсбук страниците на Сдружение с нестопанска цел Пловдив бяга/ Plovdiv Run https://www.facebook.com/PlovdivRun и на https://www.facebook.com/maia.padareva

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене