Вигенин: Ако не предприемем мерки ще сме големите губещи и на местните избори

3b0dfbb26105a0d51d49f3531e583743_L

Кристиян Вигенин призна голямата загуба, която претърпя БСП- Лява България на парламентарните избори. Той заяви, че промените в БСП започват с пълна сила.
”Анализи за резултатите от изборите започнаха по общини, но по-важно е да решим какви мерки ще предприемем за да стабилизираме партията. Ако оставим нещата така и не предприемем никакви мерки ще сме големите губещи и на местните избори”, каза Вигенин в Благоевград.

„Местните избори предстоят и трябва много бързо да излезем от настоящата ситуация, и добре да преценим слабостите си на всички равнища”, подчерта народният представител.

Според червения депутат най-негативният сценарий, който може да се случи на партията е да започнат междуличностни обвинения кой е по-виновен за резултатите от изборите. Вигенин призова всеки един от депутатите да прецени своята вина.

Червеният депутат подчерта, че малкият брой народни представители в парламентарната група на БСП-Лява България не определя силата на самата партия.

Народният представител си пожела нещата в структурата на партията в Благоевград да се успокоят и да не излизат в медиите.

Според Вигенин проблемите в Благоевград и областта не са от вчера и от днес и до голяма степен тези проблеми са оказали влияние върху кампанията на БСП-Лява България.

„Никой не иска да бъде с отбор, който е не е единен и който се кара публично”, подчерта Вигенин.

Според него ГЕРБ, Реформаторският блок и Патриотичният фронт ще бъдат в сърцевината на бъдещото управление. Той бе категоричен, че тези избори са на път да оставят ДПС извън управлението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене