Вечерни новини! Прецизност, качество и постоянство в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Жостова в Гоце Делчев

Прецизност, качество, постоянство, нови технологии предлага новооткритият зъболекарски кабинет на д-р Надежда Жостова в Гоце Делчев.
Той отвори врати съвсем наскоро, но ценителите на качествените дентални услуги вече знаят адреса му – ул. „Щип“ 19, в района на кв. „XII конгрес“, в непосредствена близост до магазин „Катунчев“, и телефона на доктор Надежда Жостова – 0894/642696, където всеки може да направи резервация на час. Ясно е и работното време: от сряда до събота – от 9.00 до 12.00 часа, след обяд – от 14.00 до 19.00 часа.

Младият медик е завършил най-добрата дентална школа – тази в Пловдив, където натрупа и седемгодишен трудов стаж, помагайки на стотици пациенти отново да се усмихнат без притеснение и да се избавят от различни проблеми със зъбите си.
Доктор Надежда Жостова работи с Националната здравноосигурителна каса, а кабинетът й предлага следните услуги:

  1. Кариесология;

2. Ендодонтия;

3. Орална хирургия;

4. Пародонтология;

5. Протетична стоматология.

6. Детска стоматология.
Тук всеки, който се интересува от съвременни разкрасителни процедури, може да се чувства на своето място. През последните години д-р Надежда Жостова се усъвършенства и в работата с дермални филъри, ботолинов токсин, както и във векторен лифтинг на лицето.
За други, които пък имат нужда от поставяне на импланти, това е вярната локация. Тук се предлага и услугата имплантология от имплантолог с 20-годишен опит в областта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене