Хороскоп за 15 юли

ОВЕН

Петък се характеризира за Овните с усърдни занимания по лични проблеми. За мнозина те касаят жилище или местожителство. Вероятно очаквате съобщения за устройването си, но днес или няма да ги получите, или няма да ви зарадват. Денят е труден за контакти и справяне с административни задачи. Бъдете търпеливи!

ТЕЛЕЦ

За вас петък определено е приятен и ви дава добро самочувствие. Впрочем за Телците не липсват проблеми, при някои те са от здравословен характер. Въпреки това не давайте израз на неприятностите и вероятно вниманието ви ще се насочи в друга посока. За мнозина приятните изживявания ще вземат превес над деловите задачи.

БЛИЗНАЦИ

В петък Близнаците трябва да бъдат доста внимателни. Действате прибързано и това може да предизвика неочаквана катастрофа в делата ви. Хубаво е да бъдат предпазливи всички, които ще работят някаква домашна работа. Професионалният ден ще бъде успешен за вас. Може да се надявате на успех в паричните дела.

РАК

Мнозина от Рак проектират своето бъдеще, основавайки се на близкия контакт с влиятелен човек. Може би е по-добре първо да разговаряте по интересуващите ви въпроси с този човек и едва тогава да очаквате някакво развитие. Сега плановете ви могат да се окажат съвсем неуместни.

ЛЪВ

Петък е много успешен за вас. Днес Лъвовете могат да действат, без да се опасяват, че някое от делата им ще се развива безуспешно. Характерни за дома са придобивките, финансовият късмет, действията в службата и бизнесът. По-внимателни бъдете за евентуални измами при срещи, което се провокира от съвсем дребни причини.

ДЕВА

Благоприятно се развиват и делата на Девите в петък, но в сферата на финансите е възможно да последва неочакван провал. Ето защо, ако имате парични дела, днес е по-добре да действате чрез друг човек. Благоприятно развитие ще намерят вашите срещи с хора от бизнеса или в делова насока. В петък е възможно да възникнат неприятности в службата.

ВЕЗНИ

Днес вашата действеност е пословична. Енергични сте и дори избързвате в много отношения. Това е нещото, което трябва да регулирате в делата си. С изключение на финансовата сфера всички други занимания се характеризират с успех. По-резултатни са срещите ви, в които се налага да проявите повече съобразителност.

СКОРПИОН

Скорпионите ще имат тежък петък. Наложително е да проявите голяма предвидливост и да избягвате всякакви съмнителни рисковани действия. Извън задължителния работен ден, който ще премине по обикновения начин, е хубаво да наблегнете на срещите си. Те за мнозина се характеризират с придобивки. Денят се свързва с нарастването на възможностите и авторитета ви.

СТРЕЛЕЦ

При вас най-често всичко се определя от настроението и от тази гледна точка петък може да се смята за успешен ден. Ведри сте и делата ви ще вървят успешно, не само професионалните ангажименти или тези в бизнеса. По същия начин ще се развиват срещите, паричните дела и обществените контакти. Болките на кръста се усилват, пазете здравето си!

КОЗИРОГ

Работният петък ще премине почти незабелязано и бързо за вас, и при това с успех. Той няма да липсва и във вашите извънслужебни ангажименти, които днес са подчертани за сферата на финансите. Излишно е да се безпокоите, че няма да постигнете стремежите си. Мнозина от вас ще бъдат победители в някои спорове с познати. Не налагайте мнението си на всяка цена.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са изпълнени с енергия в петък, но в много случаи се оказва, че не могат да я контролират. Днес това ще бъде пагубно за служебните ви задължения, където мнозина ще бързат, за да приключат по-рано, и ще последват неочаквани неприятности. При опитите да разрешите някакви домашни въпроси ще срещнете непреодолими препятствия. Но това няма да ви помогне да разрешите проблемите в своя полза. Само ще си образувате допълнителни нерви.

РИБИ

За вас петък ще премине положително, ако не разчитате само на собствените сили, а се ползвате и от подкрепата на колегите си. Деловият ви живот днес изисква повече находчивост, която на мнозина им липсва сега. Така може да застанете пред трудностите, които ще се окажат непреодолими. Приемете факта, че нещата не зависят само от вашите решения. Известни проблеми може да срещнете във финансовите си ангажименти. Днес притежавате голям професионален късмет. Дейната ви натура ще се възмути срещу някаква забрана за бизнеса ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене