За професионализма не е важно, коя религия изповядваш, а това дали си вършиш съвестно работата и дали се коректен с клиентите. Явно Тунчев, не е е бил такъв и сега се опитва да прави политика от собствения си резил. 

Общински съветник от ГЕРБ Гоце Делчев опита да разиграе цирк за да прикрие собсвен резил!

Ангел Тунчев

Ангел Тунчев

Скъпи читатели, тази вечер в писмо до медиите общинският съветник от ГЕРБ – Гоце Делчев, Ангел Тунчев разигра един евтин и напълно неестествен цирк, намесвайки строежът на джамия в града и това, че някъде, забележете – неясно къде, не му дават работа, а той бе свикнал да печели от всички места. Но  еврика! За три мандата в общинсия съвет, Тунчев се сети за обществените проблеми щом се опитаха да му бръкнат в джоба. Публикуваме писмото му без редакторска намеса, но позволете ни да не вярваме на нито една дума негова. С изключение на това, че вече го нещат като „специалист“ някъде.

„Уважаема общественост,

в последните седмици се повдигна отново така наболялата тема за строеж на мюсюлмански религиозен храм в града. Предложението бе внесено в комисията по УТ и екология, на която съм председател, в ОбС и в още две комисии. До гласуване на  точката не се стигна, а се предложи да отпадне от дневния ред на ОС, поради внесени изменения  в последните минути и разминаване с преди това разгледаните и предложени показатели за съоветния имот.

Това се оказа и поводът да зачестят преките и индиректни заплахи, нападки към членовете на групата на ПП ГЕРБ в общинския съвет.

 Започнаха опити да се оказва абсурден натиск върху членове на общинския съвет, поради отношението на местната структура на ПП ГЕРБ по казуса. Като казвам натиск – имам предвид, злоупотреба със служебно положение от длъжностно лице, включително върху мен и професията ми.

Аз съм с професионална квалификация строителен инженер – част КОНСТРУКТИВНА, винаги съм имал добри отношения с колегите проектанти, без оглед на техните партийни или религиозни принадлежности. Това е нещото, което правя, което работя.  На първо място сме работещи хора, а след това политически пристрастни и обществено ангажирани. Това са нормалните отношения между хората. В смесен район като нашия, това се подразбира.

За 20 години професионален труд, за първи път ми се случва да получа закана за „разправа“, посредством работата ми, от Главен архитект в съседна община. Цитирам думите по памет: „повече негов проект няма да мине в моята община“.  Тоест – проекти, на които съм проектант, да бъдат незаконосъобразно и неоснователно възпрепятствани от експертния съвет, заради обществената длъжност, която заемам, както и позициите, които произтичат от нея. От 2004 година съм член на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, от самото й основаване. Имам пълна проектанска правоспособност, работя и съм работел с колеги в общини от цялата страна – повтарям – без оглед на тяхната етническа, верска или партийна принадлежност!

Уважаеми приятели, считам, че отправената закана е в разрез с всички законови и етични норми, абсолютно недопустима, непрофесионална и твърде възмутителна!

Държа да уведомя публично цялото общество, че никакви закани, заплахи или друг вид оказване на натиск, не могат да оказват влияние върху решенията на ПП ГЕРБ в общинския съвет.

Неправомерното използване на служебно положение представлява състав по смисъла на НК и нито аз, нито някой друг от нашата група съветници, бихме се поколебали да търсим правата си в съда. За случая сме уведомили и нашия представител в Европейския парламент и областен координатор, господин Новаков, както и регионалната колегия на КИИП Благоевград.

Смятам, че е обществена отговорност, всякакви подобни опити за разделение в обществото, съпроводени с погазване на законността, етиката и морала, всякаква злоупотреба със служебно положение, да бъдат своевременно парирани.

Следващата седмица предстои отново разглеждане на точката на съвет. Ще уведомим обществеността за развоя на събитията.

С уважение

Инж. Ангел Тунчев, общински съветник от ПП ГЕРБ в община Гоце Делчев. „

Подобен род лъжи и внушения според нас от Топ Преса са опасни. За професионализма не е важно, коя религия изповядваш, а това дали си вършиш съвестно работата и дали се коректен с клиентите. Явно Тунчев, не е е бил такъв и сега се опитва да прави политика от собствения си резил. 

ПО ТЕМАТА ИМАМЕ ОЩЕ КАКВО ДА КАЖЕМ НО ЩЕ ГО КАЖЕМ УТРЕ! СЛЕДЕТЕ ТОП ПРЕСА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене