Припомняме че преди години отново момиче, твърдеше че е видяла през ноща "жена в бяло" отново в квартал Комсала на Гоце Делчев.

Сензационно! Момиче от Гоце Делчев твърди че е заснела нещо „неестествено“ в Комсала!

Момиче от град Гоце Делчев ни изпрати снимки на които твърди, че има нещо неестествено. „Здравейте вчера седях си приятеля си на балкона изведнъж видях това,,нещо“ дори нямам обеснение какво е но е снимано в 1:03.Това на снимката се намира в Гоце Делчев квартал Комсала и мога да се закълна, че съм го виждала и преди…“ пише ни авторката на снимките, която желае да запази своята анонимност.

Медията ни помоли момичето, което ни писа в социалната мрежа фейсбук, да ни даде повече информация по темата, но та беше баконична и се задоволихме само с това : “ Мърдаше наблюдаваше един два пъти издаде звук и се махнахме от там. Само една снимка направихме преди да мръдне и да издаде звука. Звука беше като виене…“ творди източникът ни на тази информация.

Това не е първият сигнал за появата на подобни „явления“ в гоцеделчевския квартал Комсала. Припомняме че преди години отново момиче, твърдеше че е видяла през ноща „жена в бяло“ отново в квартал Комсала на Гоце Делчев. Реагираме на сигнала защото момичето, което ни изпрати информацията е свестно, интелигентно…. Призоваваме всеки, който има какво да каже по темата да го направи в коментарите. Ние няма да направим коментар!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене