Гимназист в Сандански заловен от директора да свива цигара с канабис в класната стая

канабис

Майката на провинилия се ученик се омъжила в Гърция, оставила сина си на грижите на вуйчо си

Гимназист в Сандански е заловен от директора, докато свива цигара с трева на чина в класната стая. Директорът влязъл внезапно в класната стая около 9:30 ч. сутринта завчера в класната стая и видял как юношата по време на час по биология майстори „веселата цигара“ на чина си. Директорът поискал да види какво прави ученикът, но той скрил цигарата с трева в джоба си. отговорът бил: Нищо не правя, играя си с те­лефона“. Когато обаче директо­рът поискал да бръкне в джоба на момчето, за да провери, то се противопоставило с думите: „Няма да ви дам да ме джобите“.

Виделият се в чудо директор излязъл от стаята и извикал в директорския кабинет ученика, след това повикал още 3 мом­чета, които подозирал, че укри­ват съученика си. Обадил се и в полицията. Минути по-късно органите на реда се озовали в учебното заведение, като отве­ли четирите момчета в РУП – Сандански, където били разпи­тани. Органите на реда устано­вили след тест, че тревата, коя­то свивал ученикът на цигара в час, е канабис. Той е задържан за 24 ч. Работата по случая продължава.Образувано е досъдебно производство.

Репортер на „Струма“ научи, че майката на провинилия се гимназист живее в Гърция, же­нена е за грък. Оставила е сина си на грижите на вуйчо му. Пе­дагогическият съвет ще се събе­ре, за да реши дали ученикът ще бъде изключен от гимназията.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене